Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Колко трудно всъщност е да открием квалифициран сервиз за Acer смартфони

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

02/05/2018 at 10:42  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

сервиз за Acer

Едва ли съществува потребител, който не е чувал за високофункционалните компютърни технологии на Acer.Inc- компанията е на второ място в света по ръст на продажби за персонални и лаптоп компютри, без да се пренебрегват и предимствата на страхотните ноутбуци, нетбуци, десктопи, запаметяващи устройства, цифрови камери, смартфони и по-старомодните PDA комуникатори. Всеки професионален сервиз за Acer предлага отлична поддръжка на изброените продукти, но при необходимост от възстановяване на мобилно устройство често възниква проблем – сервизните центрове, се концентрират върху поправката на компютърна техника и таблети, за сметка на смартфоните.

Качествени ремонтни услуги за смартфони Acer извън оторизиран сервиз

Тайванските “интелигентни“ телефони се появиха в България в края на 2014 г.с модела Liquid Jade, който се предлагаше на намалена цена при абонамент за тарифен план на Vivacom или с отстъпка за лоялни клиенти на оператора. Оторизираният сервиз за Acer беше единствената опция за качествена поправка при проблеми, тъй като смартфоните на марката все още бяха непознат модел за сервизните инженери в страната- знаем, че конструкцията на смартфон се различава съществено от този на преносим компютър, лаптоп или таблет, а никой уважаващ себе си специалист няма да използва потребителски смартфон за “опитно зайче “.

Впоследствие, потребителите откриха предимствата да използваш смартфон на един от най- известните производители на компютри и десктопи в света, което повиши продажбите в страната:

  • Четири- и осемядрени процесори
  • Мощна батерия- достига до над 4000 mAh в най- новите модели
  • Огромен сензорен екран (над 5 инча) с иновативни технологии на изображение -заимстваната от лаптопите Zero Air Gap технология оставя незначителни милиметри пространство между сензорният екран и LCD матрицата, предлагайки по-ясно изображение и по-ярки цветове с липса на отблясъци
  • Предварително инсталирани софтуерни приложения – минималното, което може да подари Acer на смартфоните си, е грижа за отличното им функциониране и приятен за потребителите интерфейс. Acer AID Kit, Acer BYOC (Build Your Own Cloud), Acer Game Zone и Acer Navigation са само част от “интелигентните “ помощници, които ще ви привържат към тези смартфони

Така откриването на квалифициран извънгаранционен сервиз Acer смартфони стана малко по-лесно и известните в страната модели можеха да получат качествена поддръжка, дори и при изгубени гаранционни права. Независимо от популяризирането им обаче, лаптопите, ноутбуците, нетбуците и таблетите останаха първостепенна грижа на професионалният сервиз на Acer устройства.

Повреди при смартфони Acer

“Интелигентните“ тайвански телефони са с корпуси от метал, приятна на допир матова пластмаса или пластмаса, имитираща метал, а външното стъкло на екрана е Corning Gorilla Glass с олеофобно покритие. Висококласният на вид заоблен дизайн привлича внимание и рядко страда от механични повреди – металната повърхност е устойчива към тях, а пластмасата е защитена дори и от надраскване. Жертва на евентуален удар стават големият сензорен дисплей, задната камера или някой вътрешен компонент (многобройни сензори, батерия, конектори върху платката или самата дънна платка).

Професионален сервиз за Acer е необходим най-вече при проникване на прах и течности – основен враг на всяко мобилно устройство без сертификат за водоустойчивост. Корозията на вътрешните части е сериозна заплаха и всяко намокряне трябва да е последвано от изключване на смартфона, изваждане на батерията или отнасяне при специалист.

Операционната система на тези смартфони е Android, но предварително инсталираните приложения персонализират интерфейса на устройството. Те могат да се премахнат по желание, което, както и всички останали интервенции в софтуера, се случва със сигурен успех в специализиран сервиз за Acer устройства.

Свържете се с нас