Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Надежден LG сервиз в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

15/03/2018 at 11:38  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

LG сервиз София

В случай, че не познавате корейските устройства LG, при първата среща с тях ви очаква огромна изненада. Изключително привлекателната визия е първото предимство, което ще забележите, превърнало се в тяхна запазена марка още от прохождането на мобилното подразделение. Тънък метален корпус със заоблени ъгли и огромен сензорен екран с 2,5D стъкло  ще впечатлят всеки, погледнал смартфона ви. През изминалата 2017 г. LG спечелиха любовта на потребителите с G6-първият безрамков екран ( съотношение 18 : 9 ) от 5, 7 инча, който съвсем скоро е последван от LG V30- 6- инчов OLED екран QuadHD+ резолюция. Удоволствието от използването на подобно мобилно устройство е ясно на всеки технологичен познавач.

Наистина, качествата на многоядреният процесор и батерията не са в състояние да засенчат красивият ярък сензорен дисплей LG, но те предоставят достатъчно висока производителност за спокойно ежедневно сърфиране, а пъстрият интерфейс LG UX (Optimus UI) е любим на доста потребители.Вградената камера е елементът, който със сигурност няма да ви остави  безразлични- лазерен автофокус, оптична стабилизация на изображението и двойна LED светкавица и широкоъгълни лещи ще запазят спомените ви в най- красивият им вид.

Всяко смущение във функционирането на вашето LG устройство е повод за тревога- при подобен проблем трябва да се обърнете към GSM Service.bg- LG сервиз в град София за голям брой мобилни телефони и смартфони на марката, появили се в периодът 2000-2017 г. Сервизните инженери от LG сервиз София ще се погрижат за надраскан/счупен/спукан панел, дефектирала батерия, неактивните физически бутони, повредените лещи или счупеното предпазно стъкло на вградените камери, неработещи високоговорители и микрофони, блокирала вибрация, както и смущенията във всеки компонент на сензорният дисплей. Заедно с това ще извършим основен преглед и почистване на дънната платка от замърсявания и прашни частици, при необходимост ще запоим откъснати от нея микрочипове или ще я подменим с нова.

Освен това, LG сервиз София оказва първа помощ при обилно намокряне на смартфона/таблета ви. Клиентите ни имат могат да споделят с нас и всеки софтуерен проблем– нашият LG сервиз в София ще преинсталира софтуер ( фърмуер ), приложения за Android, ще прехвърли избрани от вас данни към външна карта памет, ще възстанови заводските настройки на смартфона или просто ще обнови визията му.

Смартфони LG-поправка

По- голямата част от LG смартфоните са със здраво залепен заден панел, а отварянето му е наложително при всеки хардуерен проблем. Специалистите от LG сервиз София опитвамеда отстраним капака със сепаратор и в кране случай прибягваме до леко нагряване. Отдолу обикновено имаме голяма несменяема батерия, а понякога и тънка пластмасова средна рамка.Дънната платка е над батерията и я обгражда с множество фини кабели, за чието прекъсване винаги внимаваме. При смущения в изображението или чувствителността на дисплея извършваме модулна подмяна на дисплеен блок, но в доста случаи е възможно и самостоятелното поставяне на сензорен екран ( touch screen) + външно стъкло. Доверете се на LG сервиз София, за да спестите време, тревоги и излишно похарчени средства!

Свържете се с нас