Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Поддръжка на софтуер на смартфони

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

18/10/2018 at 08:54  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Поддръжка на софтуерПоддръжка на софтуер

За да сте сигурни в правилната работа на вашия смартфон или IPhone, трябва да се уверите, че устройството разполага с последния софтуер, който е предназначен за него. Тук не става дума само за мобилните апликации, но и за операционните системи, които използвате. Много често умните телефони дават грешки, заради липса на актуализации на Android и iOS системите. В такъв случай имате два варианта – да се справите сами, или да потърсите професионалист.

Правилната поддръжка на софтуер за смартфони, ще спомогне за прецизната работа на устройствата и вие няма да изпитате проблеми с тях, поне що се касае до функционалността на програмите. Невинаги потребителите са компетентни относно грижата за софтуера, така че трябва да се отнесат до техник, който ще направи нужните настройки, ъпдейти и други.

Какво представлява софтуерната поддръжка на телефон?

В повечето случаи софтуерната поддръжка на телефон включва актуализация на софтуера (операционната система). В зависимост от модела на смартфона, неговата мощност и нужди, се правят ъпдейти на Android и iOS операционните системи. По този начин се избягват бъговете в софтуера, и се подобрява работата с телефона, така че той да не дава баналните грешки.

Разбира се, професионалните сервизи, предлагат и още много услуги свързани с поддръжка на софтуер на телефон. Те могат да инсталират важни и полезни приложения, с чиято помощ да подобрите качеството на работа с телефона. Ако пък хард диска е препълнен, то може да се изтрият ненужните апликации, за да се освободи повече място за истински важните неща.

Друг проблем със софтуера, може да се дължи на вируси. В този случай специалистите, трябва да инсталират правилната антивирусна програма, и да отстранят зловредния код. Това също е една от най-често търсените услуги от собственици на смартфони и айфони. Имайте готовност да потърсите поддръжка на софтуер, ако искате устройството ви да работи напълно изправно.

Как да разберем, че софтуерът е повреден?

Ако телефонът ви дава непрестанни грешки, рестартира се и се самоизключва, то значи повредата е налице. От опитните техници се изисква да направят диагностика, за да разберат дали проблемът е в софтуера или хардуера. Тестът на телефона се извършва със специални програми, които показват каква е производителността на смартфона, има ли открити бъгове, вируси и тем подобни. След като се открие пробойната започва нейното отстраняване.

Много често умните телефони не работят правилно, тъй като не са извършени ъпдейти. В интернет пространството има куп информация за актуализации на софтуер, но ако нямате предварителна подготовка и познания, то най-добре потърсете специалист. Същото важи за инсталация и деинсталация на приложения. При положение, че не сте се занимавали с подобни неща, не опитвайте да го правите сами, защото може да изтриете важни файлове.

Потърсете GSM Service за поддръжка на софтуер

Ние от GSM Service разполагаме с диагностични програми, с чиято помощ ще открием всички грешки във вашия смартфон. Предлагаме бърза и компетентна софтуерна поддръжка за всички видове устройства и операционни системи. Независимо дали версията на Android или iOS не работи правилно, ще намерим причината, и ще се справим с нея по най-добрия начин. Всичките ни услуги са с гарантирано качество, тъй че имате причина да потърсите точно нас.