Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Имате Motorola? Поправете я единствено в професионален сервиз в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

30/04/2018 at 12:22  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

сервиз Моторола София

Motorola e популярна не само като мобилно подразделение на Google, а впоследствие и на Lenovo, когато започват да представят продукти с марка Moto. Компанията става изключително популярна още в края на 80-те години на миналия век, когато предлага клетъчен телефон DynaTAC с антена, последван от по- малкият и тънък MicroTAC с няколко други модела от линията, за да се постигне типичният за GSM апаратите конструкция, представена от StarTAC- мобилен телефон с капаче. Освен специфичният дизайн, StarTAC представя и опция за SMS комуникация, вибрационен звънец и луксозната за десетилетието литиево-йонна батерия. Тези устройства се разпространяват в България още в началото на 90-те години – оторизиран сервиз Моторола София предоставя професионална поддръжка от 1992 г.

През новото хилядолетие Motorola задържа позиции със серията Razr и истинският фурор на мултимедийните смартфони Droid с операционна система Android. 2010 г. е моментът, когато подразделението с устройства за безжична комуникация става собственост на Nokia, а през следващата 2012 г. Motorola е закупена от Google. Днес, създателите на първият мобилен телефон отново печелят привърженици с устройствата си в България, а тяхно рекламни лица станаха “златните” момичета от националният отбор по художествена гимнастика.

Защо да се ориентираме към сервиз в София

Потребителите, които нямат право или не искат да се възползват от гаранционна поддръжка, вероятно първоначално си задават въпроса: освен качествен сервиз за Моторола в София, такъв не може ли да се открие и в други градове на страната, вместо да транспортираме устройството си?

Разбира се, че професионалисти с опит работят във всеки голям град, а и в по-малките населени места, но повечето от тях концентрират дейността си в поправка на компютри, лаптопи и друг тип офис техника. Численото превъзходство също не е за подценяване: докато сервиз на Моторола в София се открива лесно във всеки квартал, малките градове понякога разполагат само с един център за поддръжка на мобилни устройства. Не забравяйте, че популярността на Motorola е много по-ниска, откакто компанията е част от Lenovo, въпреки впечатляващите характеристики на смартфоните й. Освен това, транспортът е задължителна част и при услуга от оторизиран сервиз Моторола София.

Първокачествено обслужване за първокласни смартфони

Мобилните устройства Moto могат да провокират много повече от сантиментално чувство у собствениците си. Lenovo започва да предлага фаблети с Quad HD резолюция, четири- и осемядрени процесори и над 3000 mAh батерия веднага, след като превръща Motorola в свое подразделение. Определяни като устройства в средния клас, всъщност моделите на Moto X е с изненадващо добри характеристики, а появата на серията Moto Z през 2016 г. повишава нивото им още повече с въвеждането на “Moto Mods “ – модулни приставки, които добавят допълнителни възможности към някои от параметрите на смартфоните (батерия, проектор, камера).

Професионалният сервиз за Моторола София обикновено предоставя складова наличност от висококачествени резервни части, които са задължителни при поправка на за устройства с подобна функционалност. Това е другата основна причина за използване услугите на сервиз на територията на столицата.

 Проблеми в смартфони Moto

Хардуерни проблеми със сензорен дисплей, батерия, портове, камери, високоговорител и микрофони- за устройствата на Motorola механичното въздействие е основен проблем, въпреки солидните материали на корпуса при повечето модели. Ударът в твърда повърхност може да причини повреда на всеки един от горепосочените компоненти, за разлика от контакта с течности- още преди да се похвалят със сертификат за водоустойчивост, моделите са устойчиви на пръски заради специална технология с нано покритие.

Фаблетите с луксозна визия и страхотни функции не се повреждат лесно- не им навреждайте допълнително и изберете услугите на специализиран сервиз Моторола София!

Софтуерни проблеми, обновяване на операционна система и софтуер, разкодиране-  само част от необходимите за устройство с операционна система Android услуги. Ако не се достатъчно грамотни компютърно, всяко самостоятелно действие (например Root на операционната система) би могло да предизвика блокиране, смущения в работата или изтриване на важна информация. Качественият сервиз Моторола София е в състояние да се погрижи за всеки от посочените проблеми.

Свържете се с нас