Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Често срещани проблеми в Huawei

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

20/09/2018 at 11:59  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт на Huawei

Хуауей е китайска марка мобилни устройства, която получи симпатиите на много европейски потребители. Смартфоните на едноименната компания предоставят богат набор от функции, които помагат на ползвателите да работят и да се забавляват. Различните модели телефони на Huawei Technologies използват операционна система Android, която се наложи като стандарт.

В мрежата обаче можем да срещнем и оплаквания от смартфоните на Huawei, които се касаят до функционалността на батерията, камерата, сензорният дисплей, Wi-fi връзката и други. В много случаи тези грешки налагат намесата на специалисти и GSM Service, където ще бъдат фиксирани всички аварии, и ще бъдат премахнати с вещина от опитните кадри в този бранш.

А сега Ви предлагаме да разгледате част от най-честите проблеми в Huawei, за да бъдете готови да ги посрещнете и отстраните своевременно, за да се възползвате от пълната функционалност на смартфона ви. Прочетете следващите редове и вижте топ забележките.

Топ проблеми при смартфони Huawei

Камерата не иска да работи – ако не можете да активирате камерата, защото блокира постоянно, то може да сте превишили капацитета на паметта. В този случай просто изтрийте някои ненужни снимки и клипове, за да освободите пространство. Другият вариант е да има фабрична повреда в самата камера. В този случай най-доброто решение е да потърсите услуга от сервиз за мобилни устройства, където ще подложат смартфона на необходимите тестове.

Проблем с bluetooth на Huawei – някои модели умни телефони на Huawei изискват специални драйвери, за да можете да свържете устройството с вашия компютър или лаптоп, и да прехвърляте файлове в реално време. В случай, че не разполагате с оригинален диск, в който има драйвери, то можете да ги изтеглите от сайта на производителя или да потърсите професионална помощ, за да бъдат инсталирани фабрични драйвери за устройството.

Батерията пада често – загубата на мощност може да се дължи на включеното bluetooth устройства, Gprs и Wi-fi. Изключете тези добавки, за да видите, дали проблемът ще бъде разрешен. Ако разреждането на батерията продължи, то може би не сте активирали икономичния режим, а последната възможност е да е дошъл края на батерията. За тези, които не намират изход от ситуацията, най-доброто решение е професионалното съдействие.

Други възможни проблеми в смартфони Huawei, са свързани с touch screen на телефона, Wi-fi връзката и бавното функциониране на устройството. Повечето от тях изискват да отделите нужното внимание, за да проверите дали можете да ги отстраните сами, или ще се наложи външна намеса. При всички случаи обаче има изход, който трябва да бъде намерен бързо.

Защо е необходима професионална намеса?

Оставяйки горе споменатите проблеми без разрешение, ще се сблъскате с невъзможност за използването на функциите на вашия телефон. Прехвърлянето и получаването на файлове чрез bluetooth няма да работи, връзката с безжичен интернет ще бъде затруднена, а камерата ще спира всеки ваш опит да създадете фотографии или видео клипове, на които да се радвате.

Изберете нас за ремонт на смартфони Huawei

Разчитайте на GSM Service за ремонт на цялата гама смартфони Huawei. Ние ще подложим на диагностика камерата, екрана на телефона, паметта, устройствата и всички компоненти. По този начин фиксираме проблемите и ги отстраняваме с вещина. Свържете се с нас, за да възстановим правилната работа на мобилния ви телефон, и да го вкараме в експлоатация.