Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Често срещани проблеми в IPhone

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

01/10/2018 at 11:47  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт Iphone

Популярната марка смартфони на Apple – IPhone е предпочитана от множество потребители към днешна дата. Умните телефони на известния производител рядко създават проблеми, но веднъж възникнали, те могат да причинят дискомфорт у ползвателите, тъй като поправката може да изисква специални умения и много време за възстановяване на функционалността.

Разбира се, винаги можете да разчитате на сервиз за мобилни устройства, с чиято помощ вашият IPhone ще заработи правилно. Нека все пак разгледаме кои са най-честите повреди в този ви продукти, за да знаете какво да очаквате, и срещу какво трябва да се изправите.

Топ проблеми при айфоните

До този момент сме се сблъсквали с проблеми при различните версии на операционната система на IPhone – iOS. Оплаквания на потребители има и от камерите на някои модели от популярния бранд. Критики са отправяни и заради батериите, които издържат малко време. За да бъдем по-конкретни, ще споменем част от проблемите, за които сме чели по форумите и социалните медии. Ако откриете и вас сред потърпевшите, то вземете навременни мерки.

Загуба на мрежа – ако използвате IPhone 7, то може да станете “жертва” на липса на мрежа. Това се случва при режим полет, който не кореспондира правилно със сим картата. От Apple твърдят, че са запознати с проблема и ще го отстранят във възможно най-кратки срокове. На този етап, ако загубите мрежа извадете и вкарайте отново сим картата. По този начин функциите ще бъдат възстановени и Вие ще можете да продължите работа със смартфона.

Неразбираеми звуци от телефона – определени модели IPhone издават необясним звук, който идва от слушалката. Ако работим по-дълго с телефона мистериозните шумове се увеличават. За този странен факт все още не сме чели официално становище от производителите. По всяка вероятност става дума за грешка в хардуера, но историята мълчи за точните причини.

Бърз спад на мощността на батерията – това се наблюдава при новите притежатели на айфони, които подлагат телефона на по-интензивно натоварване. Проблемът може да се разреши, като се изключат функциите, от сорта на Bluetooth, Wi-Fi, GPRS и други. Освен това устройството може да работи и на енергоспестяващ режим, който ще спре бързото падане на батерията ви.

Защо е необходима професионална намеса?

Ако не потърсите професионалист, който да отстрани повредите в телефона ви, то той ще ви създаде куп главоболия. За правилната експлоатация на камерата, батерията, дисплея и останалите компоненти, трябва да се погрижи специалист, който да приведе устройството в пълна изправност. В противен случай няма да може да се насладите на отличните му функции и ще изпитате затруднения при комуникацията с вашите близки, приятели и роднини.

Изберете нас за ремонт на IPhone

GSM Service предоставя възможност за ремонт на всички модели IPhone, така че може да се обърнете към нас, ако имате проблем. Това, което можем да гарантираме е, че ще ви предоставим висококачествено обслужване на наистина достъпни цени. В сервиза ни работи компетентен персонал, с чиято помощ мобилните ви телефони ще бъдат поправени за кратък срок от време, а Вие ще останете доволни от предложените услуги. Това са само една малка част от причините да изберете нас, а за повече информация ни потърсете на нашите адреси.