Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Често срещани проблеми в Lenovo

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

13/09/2018 at 11:48  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт Lenovo

Lenovo Group е китайска компания, която произвежда компютри, лаптопи, смартфони и таблети. Това е една от марките, която се наложи не само на изток, но и на европейския пазар. В наши дни много хора използват мобилните устройства на производителя, като в повечето случаи отзивите са добри. Разбира се, ако се разровите по форумите и социалните мрежи, е възможно да попаднете и на някои оплаквания на потребителите, които ще разгледаме.

В някои модели смартфони Lenovo (A830, P70, S660 и др.) могат да се забележат дефекти в софтуера, RAM паметта, батерията, хардуера или софтуера. В следващите редове ще хвърлим един бърз поглед на най-честите спънки, които мобилните телефони на китайския бранд създават на потребителите. И така, нека видим какви са основните потребителски оплаквания.

Топ проблеми със смартфони Lenovo

Пропуснати обаждания и загуба на обхват – тези проблеми се наблюдаваха при собствениците на смартфони Lenovo P70. Клиентите затрупаха производителите с гневни писма и оплаквания, а отговорът на компанията не закъсня и те пуснат софтуерен ъпдейт, който фиксира аварията и я отстранява. Ако все пак не знаете как да обновите системата, е желателно да отидете в специализиран сервиз, където ще ви бъде оказана съответната помощ от професионалист.

Проблеми с процесора и RAM паметта – ако забележите, че телефонът ви работи много бавно и/или се включва и изключва сам, то това е ясен сигнал за хардуерен дефект. Някои модели Lenovo създават подобни неприятности, а съветът ни към притежателите им, е да реагират навреме, и да посетят GSM сервиз, където ще бъда направена диагностика на устройството. Ако чакате прекалено дълго патовата ситуация ще се задълбочи и увеличи като размери.

Лесно разреждане на батерията и бързо зареждане – разтревожени клиенти коментират, че батериите на техните смартфони Lenovo падат бързо и се зареждат за броени минути. Така например, ако батерията падне за 30 минути, то зареждането ще стане за 7 –8 минути. Това е дефект в батерията или хардуера, който трябва да се коригира от специалист в областта.

Други критики, за които сме слушали, се отнасят до инсталационните драйвери за blue tooth или за работата на камерите. Всичко това обаче подлежи на ремонт, така че не изпадайте в паника, защото няма нищо непоправимо. Запазете спокойствие, и ще намерите решението.<p/p>

Защо е необходима професионална намеса?

Немалко потребители на смартфони, търсят решението на проблемите си в интернет. Да, наистина се появиха много сайтове с напътствия как да поправим мобилните устройства, но има софтуерни и хардуерни дефекти, които налагат намесата на професионалист. Само по този начин ще получите гаранция, че телефонът с марка Lenovo ще изкара още много години.

В много случаи техниците са по-добрият вариант от това да изхвърлите смартфона на боклука. Грешките се поправят, а от Вас зависи, дали това ще се случи, или ще търсите друг вариант.

Изберете нас за ремонт на Lenovo

Ако камерата спре да работи, операционната система започне да забива и устройството ви създава ежедневни главоболия, то обърнете се към GSM Service, тъй като ние предлагаме ремонт на всички модели телефони Lenovo. Даваме гаранция за качеството на работата ни и Ви каним сами да се убедите в големите възможности на нашия екип.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ