Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Често срещани проблеми в Xiaomi

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

17/09/2018 at 11:54  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт Xiaomi

Xiaomi (Сяуми) е китайска фирма за изработка на мобилни технологии тип, ала смартфони и таблети. Умните телефони от едноименния бранд се използват от много български граждани. В повечето случаи те са доволни от производителността на продуктите, но понякога се намират и грешки, които дразнят потребители, защото ги лишават от определени екстри и функции.

Всичко това ни накара да съберем най-честите клиентски оплаквания на притежателите на смартфони Xiaomi. Естествено, може и да пропускаме нещо, така че винаги можете да добавите щрихи към тази статия. А сега дойде време да прегледаме критиките на ползвателите, за да се опитаме да отговорим на техните апели за помощ и съдействие.

Топ проблеми със смартфони Xiaomi

Недоволството от телефоните на китайския бранд, се свежда до работата на батерията, пръстовите отпечатъци при някои модели и GPS системата. За тези недостатъци, ще отворим дума по-долу, така че да се ориентирате към правилния подход и да се справите с грешките.

Често изтощаване на батерията – батерията при някои модели смартфони на Xiaomi, особено при mi4 може да ви причини куп главоболия. Независимо от факта, че сте деактивирали функциите за Wi-fi и Bluetooth е възможно за една вечер батерията да падне от 80% до 20%. Този проблем се коригира посредством ограничение на работата на различните Google приложения и използването на икономичен режим. Друг вариант е покупка на нова батерия.

Проблеми със софтуерен ъпдейт – за тези, които се опитват да направят ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi A1 до Android 8.0 Oreo, трябва да кажем, че ще се сблъскат с много проблеми. Компанията пусна фикс на проблемите с батерията и пръстовите отпечатъци, но той не сработи правилно. Сега в нета се предлагат алтернативни ъпдейти, за да се справите с неприятната ситуация. Ако не можете да ги откриете и инсталирате сами, използвайте помощ от сервиз.

GPS препятствия – има голяма възможност да се сблъскате с неправилното функциониране на GPS на смартфон Xiaomi. За да предотвратите грешките е нужно да направите внимателен преглед на системните настройки, както и да проверите връзката. Не е изключено да има конфликти с работата на Mikey, което изисква да се консултирате със съответния специалист.

Критики са отправени още към различните инсталационни драйвери, моментното забавяне на операционната система, слабата производителност на процесорите и така нататък. Всички тези проблеми, могат да бъдат разрешени в сервиз за мобилни технологии с дълъг стаж в областта.

Защо е необходима професионална намеса?

Намесата техник за изход от патовите ситуации с вашите смартфони е желателна, тъй като ако оставите нещата без надзор, устройството може да се разсипе тотално. Много клиенти в сервизите идват при свършен факт и очакват, че ще се случат чудеса, но времето е изтекло. Обърнете внимание на телефона ви, преди да са се случили необратими събития с него.

Изберете нас за ремонт на смартфони Xiaomi

В случай, че имате нужда от ремонт на смартфони Xiaomi, то не се колебайте да се възползвате от професионалните услуги на GSM Service. Ние имаме нужния опит, за да се намесим решително, и да отстраним всяка една повреда. Повече информация за връзката с нашия екип ще откриете в контактната форма на сайта ни, а до тогава Ви пожелаваме успех.