Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как процедираме при смяна на батерия на таблет?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

24/09/2018 at 12:04  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Подмяна на батерия на таблет

Смяната на батерия на таблет, не бива да се извършва от непрофесионалист. Тя крие специфики, с които са запознати само компетентните техници. Ние от GSM Service предлагаме подмяна на батерия на таблет, за да заработи устройството по правилен начин, и да не се получава честото разреждане на батерията, което води до неправилна експлоатация.

Отваряне на капака на таблета

Това е първата стъпка към смяната на батерия на таблет. Според неговата марка отварянето на капака става по различни начини. В нашия сервиз работим със специални инструменти, с чиято помощ ще отстраним капака, за да получим достъп до интегралната схема и батерията на мобилното устройство. От този момент нататък следва да заменим батерията с нова. Препоръчваме ви да не използвате батерии втора употреба, тъй като те могат да ви донесат още проблеми с работата на таблета. Използвайте само оригинални батерии за устройството.

Изваждане на старата батерия

Тук трябва да споменем, че подмяната на батерия на таблет, може да бъде различна при различните марки и модели мобилни устройства. В повечето случаи ние махаме двата накрайника, които се намират в долната част на таблета и изваждаме долните винтове с трикрила отвертка. Стараем се да не нараним корпуса при издърпването на батерията и я отделяме от свързващите кабели. По този начин старата батерия е премахната за 5 минути.

Поставяне на новата батерия на таблета

Поставянето на новата батерия става чрез закрепване на свързващите кабели за нея със специален инструмент. След това я поставяме в корпуса и свързваме предварително извадените винтове. Не на последно място прибавяме предпазните накрайници и в следващия момент пристъпваме към слагането на капака на устройството. На последно място пускаме таблета, за да проверим, дали батерията работи изправно. Ако не сме поставили батерията по правилен начин, то устройството няма да се включи или ще създаде затруднения на клиента.

Цялата процедура по махане на старата батерия и поставяне на новата, ще ни отнеме не повече от 10 –15 минути. Всичко се извършва пред очите на клиента, без да отлагаме ремонта във времето. На всяка цената трябва да споменем, че самоинициативите по смяна на батерия на таблет не са желателни, тъй като има риск от нараняване на корпуса или интегралната схема. Нашият екип разполага с нужната техника и инструменти за извършване на операцията.

Защо да изберете нас?

Ние имаме богат опит в смяната на батерии на таблети от всички известни марки. Извършваме тази рутинна процедура за броени минути, така че няма да ви караме да чакате дълго време. Предлагаме смяна на старата батерия, с нова и оригинална такава. Извършваме проверка, дали работата на сменената батерия е качествена, за да сте сигурни в добрите крайни резултати. До момента сменихме множество батерии и можем да се похвалим, че клиентите останаха доволни от услугите ни. Ако искате да се присъедините към тях, може да ни се обадите по всяко време, а ние ще се погрижим да подменим батерията на таблета ви.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ