Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Разкодиране на Телефони

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

17/06/2017 at 10:22  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Високият клас телефони е един от най-желания и най-търсения. Но от там идва твърдението че според търсенето и предлагането. Всеки мобилен оператор по света предлага чрез сключване на двугодишен договор с конкретни условия да закупите нов телефон само за 1 лв. на месец. Пристига въпроса „Е къде е печалбата на оператора когато телефон за 1000 лв. аз му плащам 24 лв.?“ ѝОтговора се крие в основите на икономиката. Оператора сам по себе си плаща 1000 лв на създателите на устройството, а според клаузите на договора телефона остава „Кодиран“ към този оператор, което задължава обикновения потребител да използва услугите на този оператор две години. Не веднъж сме се сблъсквали с клаузата „Е телефона пристигна от Англия и не иска да работи с нашите карти“. В тази публикация ще се опитаме да сме максимално изчерпателни относно кодираните устройства.

Как да разбера дали Моят телефон е заключен?

За да разберете дали вашето устройство е заключена, не забравяйте да следвате тези стъпки:

• Направете пробно обаждане с карта, която знаете че трябва да работи(Незадължително но препоръчително)

• Изключете телефона

• Премахване на СИМ картата и поставяне на различна

• Погледнете обхвата на вашето устройство.

В случай че нямате обхват или устройството не спира да си търси мрежата ще трябва да ви разочароваме, кодиран е. Не се отчайвайте. Можем да съдействаме!

 Техниците на Gsm-Service

Първата стъпка на нашите техници е проверка на информацията на устройството. Проверява се операторът, към който е заключено устройството, договор, с който е взето устройството, дали е изтекъл. Изпраща се СМС до оператора и се очаква обратна връзка с подробна информация за устройството. При чисто досие продължаваме към стъпка разкодиране.

 

Смартфоните от най-ново поколение изцяло промениха облика на световния технологичен пазар. Модерните многофункционални устройства са предпочитани всеки потребител и огромен брой оператори умело се възползват от този факт. Значително число мобилни телефони и смартфони се заключват към определена мобилна мрежа и се предлагат на потребителите с намалена цена, или напълно безплатно. Покупката се извършва със сключване на договорни отношения, обикновено за срок от две години, в който се задължава използването на апарата само в рамките на конкретната мобилна мрежа. До известна степен, тази ситуация се превръща в ограничаване на свободното използване на закупените мобилни телефони.

Кога закодираният телефон е реален проблем

Практиката на заключване на телефоните в рамките на една мобилна мрежа е често срещана както в страната ни, така и в чужбина. Закупеното устройство се използва без проблем, ако е кодирано към български оператор, освен ако клиентите не държат задължително да го използват с различни SIM карти.Проблемът за потребителите се появява при покупка на смартфон директно от чужбина, който е заключен към чуждестранна мобилна мрежа, и не функционира с български SIM карти. Ситуацията е абсолютно аналогична и при закупуване на устройство втора употреба, което винаги е кодирано. Единственото разумно решение в подобни случаи е заплащането на професионално разкодиране на телефон, извършено от специализиран сервиз.

GSM-Service.bg извършва качествени ремонти на мобилни устройства, но притежава завидни познания и опит в перманентното ( фабрично) разблокиране на най-разнообразни марки телефони. Ние приемаме поръчки за разнообразни марки телефони и смартфони, и работим единствено с първокласни софтуерни инструменти. Стойността на услугата се определя в зависимост от няколко условия:

 

  • Метод на заключване ( телефонен код или мрежа )
  • Марка и операционна система на телефона
  • Български или чуждестранен мобилен оператор, към който е закодиран апарата

GSM-Service.bg- професионално разкодираният телефон е завинаги разкодиран телефон

Самостоятелните опити за разблокиране на телефон всъщност се радват на успех много по-често, отколкото смятат някои клиенти. Проблемът е, че най-малката погрешна стъпка при подобна процедура е в състояние да доведе до блокиране на най-важните функции в мобилния телефон. Това е особено неприятно, ако устройството е модерен смартфон от най-ново поколение. GSM-Service.bg  предоставя на клиентите си възможността да спестят много ценно време и средства, като заплатят еднократна и разумна сума, за перманентно разкодиране на телефон, с отличен успех. Ние предлагаме услуга с пълна гаранция за безпроблемна връзка с оператори във всяка точка на света. Телефонът остава постоянно отключен, дори и при връщане на фабричните настройки, както и след всяко обновяване на софтуера.

  • Фабрично ( перманентно ) отключване на мобилен телефон

Eкипът ни от специалисти извършва фабрично ( перманентно ) разкодиране на телефони от различни марки. Адекватната услуга, извършено от професионалист, изключва опасността от блокиране на важни функции в телефона или повторното му заключване. Веднъж извършено, перманентното разкодиране завинаги осигурява на клиентите възможността да  използват апарата си със SIM карта на всеки роден или чуждестранен мобилен оператор.

  • Фабрично ( перманентно ) отключване на неуспешно разкодиран телефон

Неумелото разкодиране на телефони е причина за повторното заключване на апарата. Това се случва при рестартиране на устройството или промяната на фабричните настройки. В случаите, когато не са премахнати всички блокировки, телефонът също се превръща в неизползваема вещ и проблемът може да се разреши само с намеса на професионалист, който да извърши перманентно разкодиране. Самостоятелното справяне с подобна ситуация е невъзможно, тъй като за фабричното разкодиране на GSM са необходими определени познания и специални софтуерни инструменти.

Нашият сервиз извършва услугата за всички модели мобилни телефони Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC, и някои модели iPhone. Ние предлагаме доставка на мобилни апарати до всяка точка на София, но професионалният ни съвет е: посетете ни на място и ще извършим услугата във възможно най-кратък срок.