Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Ремонт / смяна на екран / дисплей

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

смяна на екран, дисплей

Смяна на стъкло

Смяна на стъклото на телефона е необходима, ако стъклото е счупено и/или  не се показва изображение. В никакъв случай не се опитвайте да изваждате парчетата от екрана сами или да го лепите с подръчни материали! Потърсете услугите на специализиран сервиз.

Смяна на touch screen

Тази операция се налага ако има напукване, надраскване, липса на изображение или екрана не реагира на допир. Не се опитвайте сами да разглобявате телефона за отстраняване на повредата. Пагубно за екрана е бърсането с различни агресивни почистващи средства.

Смяна на стъклото и LCD екран

Налага се при счупване, надраскване, напукване или липса на изображение на екрана. В никакъв случай не се опитвайте да изваждате парчетата от екрана сами или да го лепите с подръчни материали! Потърсете услугите на специализиран сервиз.

Смяна на touch screen и LCD екран

Налага се ако има напукване, надраскване, липса на изображение или екрана не реагира на допир. Не се опитвайте сами да разглобявате телефона за отстраняване на повредата. Пагубно за екрана е бърсането с различни агресивни почистващи средства.

Усъвършенстването на мобилните телефони внесе нови елементи в дизайна и функциите им, и значително промени стандартните ремонтни дейности. Едно от най-революционните нововъведения в историята на мобилните технологии е сензорният екран ( touch screen ), който решително измести мишката и тъчпада и ги остави в дебрите на технологичните архиви. Високотехнологичният дисплей позволява директно взаимодействие с устройството, посредством специална писалка или пръсти, и е основен метод за боравене с всички модерни мобилни устройства. Сензорният екран е задължителен компонент на модерния смартфон, таблет, ноутбук и преносим компютър.

Той се проектира в различни варианти, а най-често срещан при мобилните телефони е резистивният екран, който е лесно податлив на увреждане, надраскване и цапане. Мобилните устройства от най-ново поколение все по-често използват капацитивни мултисензорни екрани, с повишена чувствителност и успешно различаващи интензитет на докосване. Технологичните компании проектират защитни материали за предпазване на сензорния екран от счупване, надраскване и вредни външни влияния. Известните марки предпочитат предимно стъкло с високо съдържание на сапфир, или свръхмодерното Gorilla Glass стъкло.

GSM Service.bg е професионален сервиз за поправка на мобилни устройства, специализиран в разнообразни видове ремонт на дисплей, на различни марки телефони, смартфони  и таблети. Ние разполагаме с екип от професионалисти, които извършват поправка на дисплей с отлично качество, и на изключително изгодна цена. Специално за подмяна на счупено стъкло на телефон, сервизът ни работи с 30% отстъпка от цената.

Предлаган асортимент от услуги

  • Смяна на стъкло на телефон

Въпреки протекторите с усъвършенствана консистенция, винаги е възможно неволно изпускане на устройството или непремерения натиск, които биха могли да засегнат структурата на стъклото. Понякога, счупеното или спукано стъкло си остава вторична изолирана повреда, но в повечето случаи е препоръчително цялостното подменяне на стъклото. Сериозното надраскване на екрана също е предупредителен сигнал, тъй като би могло да причини редица сериозни увреждания на устройството. GSM Service Sofia извършва смяна на стъкло на телефон на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент.

  • Смяна на тъчскрийн на телефон

Счупването на панела или стъклото на телефона, лесно би могло да засегне сензорният панел, а неговата повреда може да направи мобилното устройство напълно неизползваемо. Подмяната на touch screen е препоръчителна, ако дисплеят не реагира или реагира забавено на допир, както и при пълна липса на изображение. Сервизът ни предлага първокласна смяна на тъчскрийн на изключително изгодна цена, извършвана единствено с оригинални резервни части. Опитът за самостоятелна поправка може допълнително да навреди на устройството ви.

  • Смяна на повредено стъкло и LCD екран

Конструкцията на редица модели от най-ново поколение, налага смяна на счупено стъкло на дисплей, заедно с LCD матрицата. Поправката трябва да се извърши в този вариант, тъй като двата елемента са проектирани в взаимосвързан блок. Тази услуга е необходима при сериозно счупване, спукване или надраскване на екрана, когато се забележат някои от следните смущения: поява на хоризонтални линии, повтарящи се изображения, бели петна или напълно черен екран. Подобни сигнали са сигурен знак за засегнати функции на LCD екрана, и проблемът се разрешава чрез стандартната поправка на сензорен екран. GSM Service.bg извършва смяна на дисплей на телефон на изключително изгодна цена. Опитът за самостоятелна поправка може допълнително да навреди на устройството ви.

  • Смяна на touch screen и LCD екран

Особеностите в дизайна и структурата на смартфоните понякога изискват комбинирана подмяна на сензорен панел и LCD екран, при счупване или сериозно надраскване на дисплея. Сензорният панел на моделите iPhone е проектиран по подобен начин, че е невъзможно подмяната на отделен компонент от целия блок ( стъкло, сензорен панел и LCD екран ). Най- често, необходимост от такава поправка възниква при пълна липса на изображение, размазани и неясни изображения и липса на реакция при докосване.

GSM Service.bg предлага смяна на стъкло на телефон за различни модели мобилни телефони, смартфони и таблети от марките на Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC и, разбира се, всички модели на iPhone. При подмяна на счупено стъкло, ние осигуряваме с 30 % отстъпка от цената, за всички клиенти.