Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Професионален ремонт на таблети и смартфони

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

27/09/2018 at 12:08  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт на телефони

GSM Service предлага професионален ремонт на всички видове таблети и смартфони. С наша помощ мобилните Ви устройства ще заживеят нов живот, така че не се колебайте да ни потърсите. В следващите редове ще ви запознаем с голяма част от нашите услуги, за да ги имате предвид при поява на грешки и дефекти в смартфон, GSM, таблет и така нататък.

Кога е необходимо да посетите GSM Service?

В случай, че се нуждаете от софтуерна или хардуерна поддръжка за смартфон или IPhone, то със сигурност трябва да потърсите услугите на професионалисти. Последните ще намерите в наше лице, защото ние разполагаме с екип, който познава в детайли операционните системи Andrioid и iOS, както и всички хардуерни компоненти във вашето мобилно устройство.

Ремонт на телефони и таблети се налага и при изпускане, счупване на дисплея, намокряне и така нататък. Естествено, екипът ни ще поеме и тази част от работата, като се опита да върне устройството в нормално и годно за използване състояние. Това ще стане, след като се подменят повредените и дефектирали части, с нови компоненти в пълна изправност.

Ако вашият телефон е кодиран да работи само с един оператор или не може да отключите дадена функция на таблета Ви, то не се притеснявайте, тъй като ние предлагаме и разкодиране на всякакви видове мобилна техника. Стараем се да предложим висококачествени услуги, от които да останете доволни. Заради това даваме гаранция за всяка работа, която поемем.

Нужни ли са специални грижи за смартфон или таблет?

При положение, че не полагате достатъчни грижи за смартфона или таблета си, то с времето ще започнат проблемите. Последните се изразяват в забавяне на работата на устройствата, поява на грешки в софтуера, повреди в процесора и паметта, както и още куп неприятности.

Препоръчително е да познавате работата с икономичния режим на телефона или таблета, за да защитите батерията от бързо разреждане. В същото време не бива да товарите паметта докрай, като записвате безброй ненужни приложения и апликации. Използването на функции, от сорта на Bluetooth и Wi-fi, трябва да се случва, само когато имате остра нужда от тях.

Ако не сте сигурни, че вашата мобилна техника работи правилно, то не закъснявайте, а посетете професионален сервиз, където ще ви обърнат нужното внимание, и ще разрешат проблема. Неправилната грижа за устройствата може да доведе до сериозни щети у тях.

Защо да изберете нашия сервиз?

GSM Service предоставя възможност за професионален ремонт на таблети и смартфони от всички известни производители, в това число: Apple, Samsung, Nokia, Lenovo, Xiaomi, Huawei, Alcatel и други. До този момент сме ремонтирали хиляди мобилни устройства, като сме предложили 100% качество на клиентите си. Разполагаме с нужната техника и пълна гама от резервни части, с чиято помощ телефоните и таблетите Ви ще изкарат още дълги години.

Ние предлагаме смяна на дисплеи, батерии, клавиатури, процесори, памет и всякакви хардуерни устройства. В същото време оптимизираме работата на софтуера – всички версии на Android за смартфони и iOS за IPhone. Извършваме ъпдейти на системата, диагностицираме различни бъгове и привеждаме устройствата в режим на правилна експлоатация.
Повече информация за нас и услугите ни ще намерите тук в сайта ни, където сме поставили и контактна форма, която можете да използвате, за да се свържете с нашия екип от експерти.