Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Сервиз за телефони HTC в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

27/09/2017 at 14:18  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

сервиз за телефони htcПовредата на мобилното устройство може да се превърне в истинска трагедия, особено ако то е модерен смартфон с разнообразни опции за осъществяване на контакт, и за  уплътняване на свободното време. Устройствата от по- висок клас винаги изискват намеса от професионалист при повреда, дори и на пръв поглед тя да не засяга основните функции. Екипът на GSM-Service.bg обслужва разнообразни модели мобилни телефони и смартфони с иновативна структура, а една от марките, които приема за ремонт, е корейският гигант сред мобилните устройства HTC.

Професионализмът на специалистите ни и опитът с различни мобилни технологии и ни спечелиха име на добър HTC сервиз в София, където клиентите винаги получават най- правилното решение на проблема си.

В нашия сервиз за телефони HTC имате възможност да получите информация с SMS за цената на ремонта, от който се нуждае вашето устройство. Подобен род мобилна диагностика спестява ценно време и е прекрасен вариант при инцидентни повреди. GSM-Service.bg предлага още много услуги в поправката на телефони, смартфони и таблети, които ще оставят апарата ви в отлично състояние, за дълъг период от време.

Екипът на нашия сервиз за HTC София извършва ремонт и смяна на всички части в едно модерно мобилно устройство- поправка и подмяна на стъкло, touch screen и LCD екран, на всички елементи, свързани със звука, както и поправка, и смяна на аксесоари. Освен механичната поправка, ние извършваме успешно разкодиране на телефони, инсталиране на софтуер, обновяване на визията и промяна менюто. Професионалният ни GSM сервиз HTC работи на изключително изгодни цени, а за подмяна на счупени стъкла предлагаме специална отстъпка от 30 %. 

В София има редица сервизи за HTC, но ние се отличаваме от останалите с дълбоките познания за мобилните технологии, които развиваме непрекъснато, с появата на всеки нов продукт на пазара. Екипът ни работи с всички модели на марката “ HTC “, които са основно смартфони, с модерни опции и съвременен дизайн. Конструкцията на апаратите от тази марка е сравнително стабилна, заради употребата на метал при дизайна на панела. Металният корпус би могъл да причини драскотини при инцидентно падане, но не и фатално счупване. Смартфоните са в комплект със специален стъклен протектор от устойчив на удари материал, а постепенно предният панел започва да се изработва изцяло от стъкло, като началото на обновения дизайн поставя HTC One M9.

С течение на времето, корейската марка въвежда стъклено водоустойчиво покритие и за задния панел. Стъклото винаги е една идея по- крехко от метала, но според проведени тестове, стъкленият панел на HTC успешно издържа падане от височина един метър. HTC U11 е моделът от посочения пример, който тепърва ще изяви предимствата и недостатъците си. Въпреки устойчивото стъкло в изработката, смартфоните все пак са в състояние да повредят, в резултат на инцидент. Нашият сервиз на HTC в София разполага с необходимите материали и опит, за да осъществи качествена поправка на усъвършенстваните смартфони, включително и на най-новите модели сред тях.

Всеки сервиз на HTC с доказани умения, е добре известен на потребителите. Това е и един от основните белези за професионализъм, които ние притежаваме и продължаваме да развиваме. GSM-Service.bg е познат като много добър сервиз за HTC, който работи на изключително изгодни цени.

Свържете се с нас