Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Сервиз за Xiaomi

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

Сервиз за Xiaomi

Ако сте горд притежател на мобилен телефон с марка Xiaomi, в даден момент може да се сблъскате с различни проблеми, свързани с неговата работа или физическо състояние. Това разбира се не означава, че при първата повреда ще трябва да се сбогувате с любимия си мобилен апарат. В нашия специализиран Xiaomi сервиз България предлагаме бърза и адекватна помощ при различни неизправности.

В голямата си част, притежателите на тази марка устройства пристигат при нас с надеждата да получат качествена професионална помощ на достъпна цена. По самото изражение на клиента можем да познаем какво го води в нашия Xiaomi сервиз. Най-често повредата се дължи на потребителска грешка при използване и съхранение на устройството.

Услугите, касаещи устройствата на тази марка са базирани изцяло на нуждите на нашите клиенти. Те се обръщат за помощ към специализирания ни Xiaomi сервиз София най-често при:

Счупено/пукнато стъкло на LCD дисплей

Никой не е застрахован от подобен инцидент. Мобилните телефони са постоянно в ръцете ни или в джобовете на дрехите ни, а това е предпоставка за тяхното изпускане или удар. Първият компонент, който ще пострада при падане или среща на устройството с твърд предмет, е както винаги екранът. В специализирания ни сервиз сменяме счупени и пукнати стъкла на LCD дисплеите на телефони Xiaomi, като при нужда можем да заменим не само стъклото, но и целия дисплей, заедно с тъч скрийна.

Козметични проблеми

Наричаме ги „козметични”, защото в голямата си част, тези проблеми не възпрепятстват работата с телефона. В нашия Xiaomi сервиз София извършваме подмяна на различни хардуерни компоненти от апаратите – панели, лайсни, физически бутони за управление. Услугата се предлага за всички серии телефони на този производител. За целта използваме винаги оригинални части, закупени директно от производителя. Всеки компонент е с включена гаранция, като такава даваме и за извършените ремонтни дейности.

Смяна на хардуерни компоненти

Оторизиран Xiaomi сервиз България ще ви бъде необходим при нужда от смяна на различни хардуерни компоненти. От подмяна най-често се нуждаят онези части, които подлежат на интензивна ежедневна експлоатация – портове за зареждане и слушалки, батерии, камери и сензорна клавиатура. Подменяме също фабрично заложени части – антени, конектори, сензори, чипове и платки, като отново предоставяме оригинални съвместими продукти.

Софтуерни ремонти

Софтуерните проблеми при телефоните с марка Xiaomi не са по-различни от тези при устройствата на останалите марки. Една от най-търсените услуги от този вид в нашия сервиз е разкодирането на апарати, заключени към конкретна мобилна мрежа. За да могат да се използват със SIM карта на друг оператор, ние ги отключваме перманентно, като използваме специални софтуерни продукти. Направено в нашия сервиз, разкодирането елиминира риска от повторно заключване на устройството при рестарт или ъпдейд на настройките.

Преинсталирането на операционна система е друг вид дейност, която предлагаме в нашия реномиран Xiaomi сервиз. Инсталацията и обновяването на софтуер касае пряко работата с устройството, особено в частта, свързана със съхранението и прехвърлянето на информация към други електронни устройства. В тази група услуги влизат също различни настройки, в това число и добавяне на българско меню за телефони, закупени от чужбина. Кирилизацията добавя български език към многоезичното меню на устройството.

Обслужвани модели Xiaomi

Redmi Note 4
Redmi Pro
Redmi 3X
Mi Max
Redmi 3S
Mi 5
Mi 4S
Redmi 3
Redmi Note 3 Pro
Redmi Note 3
Mi 4c
Redmi Note 2
Redmi 4A
Mi Note
Redmi 2
Mi 4
Redmi 1S
Redmi Note
Mi 3
Mi 6X