Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

GSM Сервиз за Леново

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

Сервиз за мобилни устройства Lenovo с квалифицирани специалисти

Lenovo сервиз

За повече от двадесет години, китайската компания Lenovo постига достатъчно красноречиви успехи в областта на електрониката, с производството на десктоп компютри, лаптопи, устройства за съхранение на данни, сървъри, смарт телевизионни системи и др. Напълно логично е, след успехите си в световен мащаб( от 2013 г. Lenovo заема първо място по продажба на персонални компютри ) да приложат най- ценните си познания в новото поприще, където се амбицират да се докажат, а именно: създаване на високотехнологични мобилни устройства.

Резултатите не закъсняват, и през 2011 г. на пазара започва  усилена кампания с таблети и смартфони, които действително се отличават със завидни параметри. Едно от най-интересните предложения през тази година е модерният хибрид IdeaPad Yoga, с13,3-инчов сензорен екран, който представлява мобилен компютър с характеристики на таблет и ултрабук. По същото време, Lenovo продължава да се занимава активно и с производство на смартфони, а между 2011 г.и 2014 г. заемат трето място в света и първо в Китай, по производство на “ интелигентни “ телефони.

Смартфоните на Lenovo са продукти от висок клас, който проличава и във визията, и в параметрите им- още първите продукти на китайците изпъкват с широкоинчов дисплей, многоядрен процесор, издръжлива батерия и вградена камера с характеристики на професионален фотоапарат. Повредата на толкова функционални устройства изисква намесата на специалисти с опит и професионална техника, каквито можете да откриете в нашия Lenovo сервиз на територията на град София. Екипът ни работи с всички смартфони и таблети на марката, за чиято качествена поправка разполагаме с оригинални резервни части на склад.

Какви услуги предлага сервиза ни

GSM –Service.bg предлага пълен набор от ремонтни дейности, които извършваме с високотехнологична апаратура и инструменти. Посещението при нас започва с цялостен преглед и диагностика, а ремонтите приключват с контролен тест за проверка функциите на устройството.

  • Ремонт и подмяна на предно стъкло, сензорен панел ( touch screen ) и LCD/ AMOLED / Super AMOLED екран

Lenovo създава действително висококласни сензорни екрани за устройствата си, които се отличават с внушителни размери, висока резолюция, силен контраст и наситени цветове на картината. Сред китайските смартфони няма продукти със скромен дисплей, а изображенията идват до нас с HD, Full HD, както и усъвършенстваната Quad HD резолюция (  брой пиксели на четири стандартни HD екрана ). Таблетите на марката също се отличават с огромен екран и кристален образ, като повечето от тях представляват хибриди между таблет и преносим компютър. За всичките си мобилни устройства,  Lenovo разчита на течнокристален LCD екран, заедно с високотехнологичните AMOLED / Super AMOLED дисплеи.

Подмяната на сензорен дисплей се извършва според модела устройство Lenovo: изолирана подмяна на предно стъкло е възможна при доста от таблетите на марката, както и при голям брой смартфони от серия А. Широкоинчовите дисплеи на Lenovo Vibe и Lenovo Phab са фабрично прикрепени в неделим модул ( предно стъкло, дигитайзер, дисплей, рамка ), който се подменя при всеки проблем с дисплея. Нашият Lenovo сервиз извършва процедурата с подходяща техника и прилага безпрахова технология на залепване OCA ( LOCA ), за отличен монтаж, без въздушни мехурчета и луфтове

  • Ремонт на корпусни детайли. Преден и заден панел, бутони, предна и задна камера, букса за зареждане

Корпусът на устройствата Lenovo се среща най-често в пластмаса, метал, и стъкло. Подмяната му е необходима и често търсена услуга, при износване или силно надраскване на панела с цел предпазване на вътрешните компоненти. Професионалният ни сервиз на Леново разполага с оригинални панели в различни цветове, а подмяната се извършва бързо и лесно.

Вградените камери на смартфоните са с изявени високотехнологични характеристики. При изграждането им са използвани професионални сензори за снимане при слаба осветеност ( BSI сензор ), двойна селфи светкавица на предната камера и стабилен лазерен автофокус. Серията от ново поколение Phab предлага продукти с четири камери и възможност за уникални широкоъгълни снимки, като някои смартфони Vibe също са с двойна селфи камера. Смущенията в работата на усъвършенстваните камери се извършва в нашия Леново сервиз с подходящи инструменти, чрез внимателно отстраняване на повредените части и монтиране на нова оригинална камера.

Бутонът за включване и страничните бутони за контролиране на звука реагират с ясни симптоми при повреда. Подмяната им се извършва заедно с лентовия кабел, към който са прикрепени, и изисква повишено внимание на специалистите.

Портът за зареждане създава проблеми много по-често от останалите компоненти в смартфона, и тъй като функционирането й е изключително важно за зареждането на батерията, специалистите от професионалния ни сервиз Lenovo качествено коригират всякакви изкривени пинове и други дребни детайли, а понякога подменят цялата букса, при сериозно поливане с вода или замърсяване.

  • Ремонт и подмяна на аудио компоненти и аксесоари. Високоговорители, микрофон, порт за слушалки, батерия

Аудио компонентите на някои от устройствата Lenovo са усъвършенствани двойни стерео високоговорители, в комбинация с няколко микрофона. При повечето смартфони, те са разположени в предната част на устройството, и поправката им изисква повишено внимание при разглобяване, а понякога и подмяна свързващият компонентите шлейф. Заглъхването на звука може да е породено и от проблем с функционирането на слушалките- специалистите ни от сервиз Леново за мобилни телефони ще решат проблема с бърза подмяна.

Свръхпроизводителната батерия на устройствата Lenovo е много важен компонент за нормалното им функциониране. Всяко смущение в работата й ( бавно зареждане, бързо изчерпване на заряд, работа само при връзка със зарядно устройство, подуване на батерията, невъзможност за включване на смартфона / таблета) е повод за консултация със специалист от сервиз на телефони Lenovo.

  • Хардуерни ремонти. Дънна платка

Всички проблеми с микросхемите на платката могат да бъдат поправени, а ако в краен случай, тя трябва да се замени, ние ще монтираме подходящ компонент на мястото й.

Професионалният ни Леново сервиз е един от доказаните обекти на територията на град София, който предлага висококачествени ремонтни услуги на изгодни цени.

Обслужвани модели Lenovo

Lenovo Vibe P1 Turbo
Lenovo K5 Note
Lenovo Lemon 3
Lenovo Vibe S1 Lite
Lenovo Vibe K4 Note
Lenovo Vibe X3 c78
Lenovo Vibe X3
Lenovo A3690
Lenovo K3 Note
Lenovo P70
Lenovo Vibe X2
Lenovo S90 Sisley
Lenovo S850
Lenovo A536
Lenovo A369i
Lenovo Vibe Z2 Pro
Lenovo A328
Lenovo Vibe X2 Pro
Lenovo S860
Lenovo Vibe X S960
Lenovo A319
Lenovo A316i
Lenovo A850
Lenovo A1000
Lenovo Phab Plus
Lenovo Vibe P1
Lenovo A6010 Plus
Lenovo A6010
Lenovo Vibe P1m
Lenovo Vibe S1
Lenovo ZUK Z1
Lenovo S660
Lenovo K900
Lenovo P780
Lenovo S580
Lenovo S920
Lenovo S650
Lenovo A516
Lenovo A859
Lenovo Vibe Z K910
Lenovo A606
Lenovo Golden Warrior A8
Lenovo Vibe Z2
Lenovo A706
Lenovo S930
Lenovo A680
Lenovo A2010
Lenovo A3900
Lenovo K80
Lenovo S60
Lenovo A6000 Plus
Lenovo A1900
Lenovo Vibe Shot
Lenovo A7000 Plus
Lenovo A7000
Lenovo A5000
Lenovo S820
Lenovo A916
Lenovo A850+
Lenovo S890
Lenovo A889
Lenovo S856
Lenovo S880
Lenovo A60
Lenovo P700i
Lenovo A800
Lenovo A60+
Lenovo A820
Lenovo K800
Lenovo A65
Свържете се с нас