Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

GSM Сервиз за Леново

Сервиз за мобилни устройства Lenovo с квалифицирани специалисти

За повече от двадесет години, китайската компания Lenovo постига достатъчно красноречиви успехи в областта на електрониката, с производството на десктоп компютри, лаптопи, устройства за съхранение на данни, сървъри, смарт телевизионни системи и др. Напълно логично е, след успехите си в световен мащаб( от 2013 г. Lenovo заема първо място по продажба на персонални компютри ) да приложат най- ценните си познания в новото поприще, където се амбицират да се докажат, а именно: създаване на високотехнологични мобилни устройства.

Резултатите не закъсняват, и през 2011 г. на пазара започва  усилена кампания с таблети и смартфони, които действително се отличават със завидни параметри. Едно от най-интересните предложения през тази година е модерният хибрид IdeaPad Yoga, с13,3-инчов сензорен екран, който представлява мобилен компютър с характеристики на таблет и ултрабук. По същото време, Lenovo продължава да се занимава активно и с производство на смартфони, а между 2011 г.и 2014 г. заемат трето място в света и първо в Китай, по производство на “ интелигентни “ телефони.

Смартфоните на Lenovo са продукти от висок клас, който проличава и във визията, и в параметрите им- още първите продукти на китайците изпъкват с широкоинчов дисплей, многоядрен процесор, издръжлива батерия и вградена камера с характеристики на професионален фотоапарат. Повредата на толкова функционални устройства изисква намесата на специалисти с опит и професионална техника, каквито можете да откриете в нашия Lenovo сервиз на територията на град София. Екипът ни работи с всички смартфони и таблети на марката, за чиято качествена поправка разполагаме с оригинални резервни части на склад.

Какви услуги предлага сервиза ни

GSM –Service.bg предлага пълен набор от ремонтни дейности, които извършваме с високотехнологична апаратура и инструменти. Посещението при нас започва с цялостен преглед и диагностика, а ремонтите приключват с контролен тест за проверка функциите на устройството.

  • Ремонт и подмяна на предно стъкло, сензорен панел ( touch screen ) и LCD/ AMOLED / Super AMOLED екран

Lenovo създава действително висококласни сензорни екрани за устройствата си, които се отличават с внушителни размери, висока резолюция, силен контраст и наситени цветове на картината. Сред китайските смартфони няма продукти със скромен дисплей, а изображенията идват до нас с HD, Full HD, както и усъвършенстваната Quad HD резолюция (  брой пиксели на четири стандартни HD екрана ). Таблетите на марката също се отличават с огромен екран и кристален образ, като повечето от тях представляват хибриди между таблет и преносим компютър. За всичките си мобилни устройства,  Lenovo разчита на течнокристален LCD екран, заедно с високотехнологичните AMOLED / Super AMOLED дисплеи.

Подмяната на сензорен дисплей се извършва според модела устройство Lenovo: изолирана подмяна на предно стъкло е възможна при доста от таблетите на марката, както и при голям брой смартфони от серия А. Широкоинчовите дисплеи на Lenovo Vibe и Lenovo Phab са фабрично прикрепени в неделим модул ( предно стъкло, дигитайзер, дисплей, рамка ), който се подменя при всеки проблем с дисплея. Нашият Lenovo сервиз извършва процедурата с подходяща техника и прилага безпрахова технология на залепване OCA ( LOCA ), за отличен монтаж, без въздушни мехурчета и луфтове

  • Ремонт на корпусни детайли. Преден и заден панел, бутони, предна и задна камера, букса за зареждане

Корпусът на устройствата Lenovo се среща най-често в пластмаса, метал, и стъкло. Подмяната му е необходима и често търсена услуга, при износване или силно надраскване на панела с цел предпазване на вътрешните компоненти. Професионалният ни сервиз на Леново разполага с оригинални панели в различни цветове, а подмяната се извършва бързо и лесно.

Вградените камери на смартфоните са с изявени високотехнологични характеристики. При изграждането им са използвани професионални сензори за снимане при слаба осветеност ( BSI сензор ), двойна селфи светкавица на предната камера и стабилен лазерен автофокус. Серията от ново поколение Phab предлага продукти с четири камери и възможност за уникални широкоъгълни снимки, като някои смартфони Vibe също са с двойна селфи камера. Смущенията в работата на усъвършенстваните камери се извършва в нашия Леново сервиз с подходящи инструменти, чрез внимателно отстраняване на повредените части и монтиране на нова оригинална камера.

Бутонът за включване и страничните бутони за контролиране на звука реагират с ясни симптоми при повреда. Подмяната им се извършва заедно с лентовия кабел, към който са прикрепени, и изисква повишено внимание на специалистите.

Портът за зареждане създава проблеми много по-често от останалите компоненти в смартфона, и тъй като функционирането й е изключително важно за зареждането на батерията, специалистите от професионалния ни сервиз Lenovo качествено коригират всякакви изкривени пинове и други дребни детайли, а понякога подменят цялата букса, при сериозно поливане с вода или замърсяване.

  • Ремонт и подмяна на аудио компоненти и аксесоари. Високоговорители, микрофон, порт за слушалки, батерия

Аудио компонентите на някои от устройствата Lenovo са усъвършенствани двойни стерео високоговорители, в комбинация с няколко микрофона. При повечето смартфони, те са разположени в предната част на устройството, и поправката им изисква повишено внимание при разглобяване, а понякога и подмяна свързващият компонентите шлейф. Заглъхването на звука може да е породено и от проблем с функционирането на слушалките- специалистите ни от сервиз Леново за мобилни телефони ще решат проблема с бърза подмяна.

Свръхпроизводителната батерия на устройствата Lenovo е много важен компонент за нормалното им функциониране. Всяко смущение в работата й ( бавно зареждане, бързо изчерпване на заряд, работа само при връзка със зарядно устройство, подуване на батерията, невъзможност за включване на смартфона / таблета) е повод за консултация със специалист от сервиз на телефони Lenovo.

  • Хардуерни ремонти. Дънна платка

Всички проблеми с микросхемите на платката могат да бъдат поправени, а ако в краен случай, тя трябва да се замени, ние ще монтираме подходящ компонент на мястото й.

Професионалният ни Леново сервиз е един от доказаните обекти на територията на град София, който предлага висококачествени ремонтни услуги на изгодни цени.

Свържете се с нас