Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Смяна на батерия на IPhone

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

25/10/2018 at 09:01  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смяна на батерия на IPhone

IPhone на Apple е най-предпочитания смартфон в наши дни. Този телефон ви предоставя възможност за лека работа и изпълнява множество полезни функции за потребителите. Обикновено айфоните са много издръжливи и не създават ядове на собствениците си, ако все пак има някакъв проблем, то той най-вероятно ще бъде свързан с тяхната батерия.

Батериите на смартфоните на Apple имат определен живот. Те не могат да са вечни и на това се дължи тяхното разреждане и слаба функционалност. Ако вашият IPhone губи заряд или издържа кратко време на работа, то най-вероятно е дошло време за смяна на батерията. Последната е добре да се извърши в специализиран сервиз, и от професионален техник.

Как се извършва подмяна на батерия на Айфон?

В началото телефона се изключва и се сваля задния капак, след като се развият болтчетата. Батерията прави връзка със специален кабел и конектор, който е закрепен с малък болт. Задачата на техниците е да развият болта, и да премахнат конектора. За изваждането на батерията от айфона се използва специален инструмент, който наподобява шпатула.

Работата се извършва с чисти ръце, за да не се замърсят кабелите и пластините на мобилното устройство. Всичко става по прецизен и внимателен начин, тъй като има риск от прекъсването на някой важен кабел. Преминава се към поставянето на новата батерия и завиването на болта на конектора към нея. На последно място се поставя капака и процедурата се финализира.

Телефонът отново се включва и се извършва проверка на функционалността на батерията. Изпробва се и оригинално зарядно устройство, за да се види, дали зареждането е нормално. Цялата смяна на IPhone в сервиз няма да отнеме повече от 15 минути и ремонтът се извършва пред очите на клиента, така че не е нужно да оставяте телефона и да чакате дълго време.

Симптоми на повредена батерия на IPhone

Ето как да разпознаете симптомите на повредената батерия на телефона ви. По този начин ще можете да реагирате светкавично, както и да посетите сервиз за смяна на батерия на Айфон:

  • Айфонът се рестартира и изключва постоянно;
  • Бързо качване на процентът при зареждане на телефона;
  • Бързо разреждане на батерията;
  • Невъзможност за прием на заряд;
  • Грешки в системата на телефона;

Ако разпознавате вашия IPhone в горе представените признаци, не се колебайте да потърсите професионална помощ. С последната ще възстановите функционалността на устройството ви. Новата батерия ще се държи добра, и ще ви предложи дълготрайността, от която се нуждаете.

Смяна на батерия на IPhone от GSM Service

Изберете GSM Service за смяна на батерия на Айфон, защото ние разполагаме с оригинални части и екип, който действа бързо и интелигентно. Ние не караме клиентите ни да чакат и изпълняваме задълженията си професионално и на достъпни цени. Това са все причини да посетите сервиза ни, за да върнете вашия телефон в нормалното му състояние. Разбира се, предоставяме и още куп услуги свързани с ремонт на телефони, от които да се възползвате.