Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Смяна на зареждаща букса на телефон

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

08/10/2018 at 08:42  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смяна на букса за зареждане

По всяка вероятност много собственици на мобилни телефони, са изпитвали дискомфорт със зареждащата букса. Ако последната не функционира правилно, то ще се появят проблеми със зареждането, които се изразяват в невъзможността за вкарване на заряд или прекалено дългото време за зареждане. В такива случаи най-разумния вариант, е да се възползвате от услугите на професионален сервиз, в който ще се извърши ремонт или подмяна на буксата.

Какви са възможните проблеми с буксата за зареждане?

Често в забързаното си ежедневие, хората изпускат и нараняват мобилните устройства. По този начин се стига до зареждащата букса, счупване и така нататък. Опитите за зареждане на батерията, неподходящо зарядно устройство също водят до проблеми с буксата. Ето защо понякога не можем да заредим телефона докрай или въобще не можем да го използваме.

В повечето ситуации ремонтът на зареждащата букса е много сложен и изисква големи усилия. Цената за ремонтиране на буксата е прекалено висока, като по този повод техниците предлагат смяна на буксата за зареждане с нова и функционална такава. Потребителите имат две възможности, едната е да предоставят букса, която да бъде сменена, а другата е да закупят нова и да заплатят за подмяната. Самата процедура се извършва от компетентни лица.

Какво включва смяната на зарядна букса?

На първо време се прави диагностика, за да се установи какъв е проблема със зареждащата букса. Понякога невъзможността да заредите телефона, може да се крие в самата батерия, а не в буксата. В избрания от вас сервиз, ще се провери, дали телефона ще зарежда с оригинална батерия. И, ако има налична повреда в зарядната букса, то последната ще бъде подменена.

Смяната на букса за телефон може да отнеме до няколко часа. Добрите професионалисти се справят с ремонта бързо и качествено. Те ще отворят мобилното устройства със специални инструменти, ще извършат демонтаж на старата зареждаща букса, след което ще бъде монтирана новата букса. Отново се прави диагностика и телефона се връща на клиента.

Не ви препоръчваме да сменяте буксата за зареждане сами, тъй като може да нараните платката на телефона, и да доведете още неприятности. Специалистите боравят внимателно използвайки увеличителни стъкла и модерни инструменти. Естествено за вас е важно да разполагате с чисто нова букса, за да получите гаранция за качество и функционалност.

Всеки специализиран сервиз за мобилни устройства предлага покупка и смяна на букси, така че няма да имате проблеми. За разлика от ремонта на буксата, самата смяна няма да излезе скъпо и в разстояние на няколко часа, ще получите един напълно обновен телефон, на който да се радвате. Тук светът ни е да се грижите добре за устройството, и да бъдете нежни с него.

Защо да сменим зареждаща букса в GSM Service?

В GSM Service предлагаме възможност за смяна на зареждаща букса на всички модели мобилни телефони. Разполагаме с всякакви букси, така че не е необходимо да губите времето си в търсене. И, понеже знаем, че не можете да изкарате дълго време, без да използвате телефона си, ще свършим работата по-бързо, отколкото може да предположите, за да ви върнем важното устройство, с което ще вършите своята работа или ще се забавлявате.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ