Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Защо е важно да имате на разположение специализиран Аsus сервиз в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

30/05/2018 at 12:23  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Аsus сервиз в София

У нас много хора използват преносимите компютри и таблети на марката Asus. Тъй като по-голямата част от ползвателите на високотехнологични устройства, е концентрирана в столицата, това налага и по-лесното намиране на специализиран Аsus сервиз в София. Имайте предвид, че такъв не се намира толкова лесно. Макар всяко ателие за ремонт с претенции за сервиз, да се опитва да ремонтира продуктите на тайванската марка, това не означава, че ще останете напълно доволни от качеството на изпълнение на поправката.

Какво трябва да очаквате от сервизния център на Asus?

В търсене на най-близкия до вас Аsus сервиз в София, в никакъв случай не бива да оставяте качеството на заден план. Важно е, попадайки в сервизния център, или разглеждайки фирмения му сайт, той да ви вдъхне доверие, оставяйки ви с впечатлението, че в него работят добри специалисти, а изпълнението на ремонтите протича съобразно утвърдените в бранша правила.

От добрия Аsus сервиз в София трябва да очаквате:

Компетентност

Компетентността на техниците, работещи в който и да е Аsus сервиз в София не е нещо, което се познава от първия момент. Обикновено разбираме дали техниците са компетентни, едва след като занесем ремонтираното устройство у дома, и се окаже, че дефектът, заради който сме потърсили професионална помощ все още съществува. Обезателно опитайте да проведете разговор със специалиста, приемащ лаптопа или таблета ви за ремонт. В диалога обезателно ще получите индикации дали майсторът си разбира от работата.

Техническа база

Таблетите и преносимите компютри на тайванския електронен гигант имат специална технология на сглобяване. Това налага в центъра за поправки на тази марка устройства да разполагат с модерна специализирана техника, служеща както за прецизното диагностициране на повредите, така и за изпълнение на самите ремонти. Ако в конкретния сервиз не разполагат с професионална диагностична апаратура, това трябва да бъде знак за вас, че услугата, която се предлага не е на нужната висота.

Цени

Цените на ремонтите на устройствата Asus варират при различните сервизи. По правило, те са малко по-високи в реномираните ателиета, тъй като там и техническата база и персоналът са от друг мащаб. Препоръчваме да не се ръководите само от най-ниските цени при избора на специализиран Аsus сервиз в София. Разбира се, твърде скъпата услуга не ви дава никаква гаранция за нейното качество, но е факт, че добрите сервизи никога не работят на съмнително ниски цени. Не и ако използват оригинални резервни части, когато е нужна подмяна на такива.

Оригинални резервни компоненти

При нужда от ремонт на вашия таблет или лаптоп, особено ако се налага смяна на някой от важните компоненти, едва ли бихте искали на мястото на оригиналните части да бъде поставен техен еквивалент. Ако техникът започне да ви убеждава, че между оригиналните  и заместващите резервни части няма никаква разлика, това трябва да намали мигновено доверието ви в конкретния Аsus сервиз в София. Най-малкото трябва да ви информират за вероятните рискове, на база на което вие да вземете информирано решение.

Колкото и изгодна да е цената на тези части, имайте предвид, че това е фина електроника, при която дори минимално разминаване в параметрите, ще се отрази негативно на производителността и функционалността на вашето устройство. В добрия Аsus сервиз в София ще ви предложат и оригинални части за съответния модел и серия устройство, при това придружени от задължителните сертификати и съответната гаранция.

Свържете се с нас