Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Пет основателни причини да посетим сервиз за мобилни устройства

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

15/04/2019 at 17:01  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Намокрен телефон

Вашият смартфон не работи? Имате проблем с бързо падаща батерия? Търсите начин да се отървете от троянския кон в телефона? Не се притеснявайте, защото за всичко това съществуват квалифицирани сервизи за мобилни устройства, които ще ви помогнат да се справите с проблемите. А сега нека видим кои се петте основателни причини да потърсите GSM сервиз.

1. Не мога да разкодирам телефона си сам

По всяка вероятност сте закупили смартфон от чужбина на евтина цена, но сега не можете да го отключите и да го приведете в състояние за работа със сим карта на български оператор. Ако така, не бива да се тревожите, тъй като специализираните сервизи за мобилни устройства, разполагат със софтуер, с чиято помощ телефонът ви ще бъде разкодиран, и ще го използвате без проблем.

2. Помощ! Изпуснах смартфона във ваната

Единственият начин да се справите с намокрен смартфон, е да потърсите помощ от сервиз, в който ще се установи какви са пораженията, които е нанесла водата. В повечето случаи се предприемат мерки по изсушаване на устройството, и ако частите не са корозирали, то работата на мобилния апарат ще бъде възстановена. Ако се наложи ще бъде извършена смяна на части.

3. Батерията на новия ми смартфон пада бързо

Има куп причини за бързото падане на батерията на смартфон. Те могат да се дължат на нискокачествена батерия, софтуерни настройки, дефектно зарядно и така нататък. Ако имате нов смартфон, чиято батерия пада, е желателно да се възползвате от гаранционния сервиз. При положение, че гаранцията е изтекла, то посетете GSM сервиз, където ще получите помощ.

4. Дисплеят на смартфона показва странни петна

Черните и цветни петна вместо кристална картина говорят, че е дошло време за смяна на дисплей. Ако е така, то тази подмяна трябва да се извърши в специализиран сервиз. Самоинициативите по смяна на екран, стъкло и тъчскрийн, могат да доведат до допълнителни усложнения и неприятности. Занесете телефона си в сервиз, където ще ви предложат качествен ремонт.

5. Ужас! Имам вирус в телефона

Вирусите във вашето мобилно устройство могат да доведат до неговото пълно разваляне. Освен това, ако налице е т.нар. троянски кон, може да станете жертва на източване на информация. Не се бавете дълго, защото пораженията ще добият гигантски размери. Посетете сервиз за смартфони, където вирусът ще бъде фиксиран и своевременно отстранен от специалистите.

GSM Service – Решението на проблемите ви

Ако имате едно или повече от горе посочените оплаквания, не бива да търпите повече, а да дойдете в GSM Service, където ще предложим висококачествено обслужване на европейско равнище, оригинални части, екип от експерти и нормални цени. Всичко това не са просто думи, а реалността такава каквато е. С гордост заявяваме, че до момента сме извършвали ремонти на всички марки и модели мобилни устройства и няма какво да се опре на техниците ни.

За конкретни въпроси относно смяна на части, ремонти, софтуерна поддръжка или друго свързано с мобилния ви апарат, може да ползвате контактната форма в сайта ни, и да ни намерите на посочените телефони и имейл адрес за връзка. Очакваме да се свържете с нас при нужда.