Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Huawei сервиз София

Един от най-добрите сервизи на Huawei за територията на град София

Китайската марка Huawei печели огромен брой почитатели с мобилните си телефони, смартфони,  таблети и  “ интелигентните  “ устройства с огромен брой вградени приложения. Масовите потребители обожават смартфоните на марката, заради комбинацията от няколко изключително съществени предимства, която рядко се открива в мобилни продукти от други марки

  • Батерия с внушителни размери и висока производителност

Литиево- йонните батерии на Huawei претърпяват скоростно развитие през годините, което сериозно повлияват параметрите и производителността им. Капацитетът им достига 4000 mAh, което гарантира издръжливост от няколко дни, и възможност за продължителна работа, при изключително нисък заряд ( около 10 % ). Мобилните устройства на Huawei са известни и с ефективното си зареждане за много кратък период от време, като температурата на устройството спада, когато е то е включено в контакта. Освен високата си производителност, батерията на китайските апарати е с удължен период на експлоатация.

  • Потребителски интерфейс EMUI ( Emotion UI )

Революционното нововъведение цели максимално улеснение при използване на смартфоните Huawei. Разработката на китайците се състои от стандартен работен плот, възможност за пълно управление настройките на телефона, специален гласов асистент и подробно ръководство за начинаещи потребители. Първият смартфон, където разработката намира приложение, е  Huawei Ascend P1, а компанията непрекъснато работи върху усъвършенстването й.

  • Мобилният процесор Kirin

Създаването на собствен процесор е доста смела стъпка, а резултатите на Huawei са забележителни: 64 битова  архитектура с осем ядра- четири по-бавни  Cortex A53 и четири по-бързи Cortex A72, които се настройват автоматично, според необходимостта  от производителност, графичен ускорител Mali-T628 и i3 копроцесор за обработка на данните от всички сензори. Мощният чипсет се усъвършенства непрекъснато, а всяко устройство, където е приложен той, се отличава с невероятно нисък разход на енергия и производителност със стабилно темпо.

  • Вградена камера с характеристики на професионален фотоапарат

Камерите на Huawei са изключително впечатляващи, дори и преди появата на двойната задна камера. Китайците разработват камерата си в партньорство с германската компания за фотографска техника Leica, а резултатът е професионални двойни лещи в обектива на камерата и монохромен сензор, за постигане на максимална детайлност при заснемане.

  • Широкоинчов IPS мултисензорен екран с кристално ясни цветове

Huawei е създател както на смартфони, така и на фаблети, а екраните са Full HD и Quad HD ( четири пъти по-висока резолюция от стандартен HD екран ) LCD матрица, както и Full HD AMOLED. Нюансите са с отличен контраст и цветова температура, и предлагат незабравимо визуално изживяване.

Тези усъвършенствани китайски мобилни устройства също понякога се нуждаят от поправка, а за да се запазят високотехнологичните им функции, тя трябва да се повери на достатъчно добър сервиз на телефони Huawei. GSM –Service.bg предлага всякакви видове ремонтни услуги, за всички смартфони и таблети на китайската марка. Ние използваме висококачествени резервни части при ремонт, работим единствено с модерна апаратура, и няма да ви разочароваме.

  • Ремонт и подмяна на сензорен екран ( предно стъкло, сензорен панел / touch screen, LCD/ AMOLED/ Super AMOLED екран )

Поправката на сензорен дисплей Huawei се извършва по различен начин, за всяко отделно устройство на марката. Счупеното или пукнато стъкло е добре веднага да се регледа от специалист, тъй като в противен случай съществува опасност от проникване на прах или влага върху вътрешните компоненти. Екипът от специалисти на нашия Huawei сервиз в София предлага отделна смяна на предно стъкло за някои китайски модели, и я извършва изключително прецизно, със специална безпрахова технология на залепване, която гарантира отличен монтаж без пространство между дисплейните компоненти.

  • Ремонт и подмяна на корпусни детайли. Преден и заден панел/ стъкло, бутони, предна и задна камера, букса за зареждане

GSM –Service.bg разполага с оригинални панели( задни стъклени капаци )  Huawei в различни разцветки,които подменяме чрез специална апаратура за отлепяне и разлепяне, която размеква плътната спойка и изключва опасността от нараняване на вътрешни детайли.

Бутонът за включване на устройството и страничните бутони за звука при повечето устройства са позиционирани върху един лентов кабел. Подмяната на тези компоненти може да наложи и смяна на кабела, което е трудоемка задача, но нашият сервиз Huawei има достатъчно опит в тази процедура.

Вградената камера на китайските смартфони работи със страхотен монохромен сензор, който в комбинация с цветния, създава изображение с удивителна детайлност. Лазерният автофокус, многобройните сензори и LED светкавицата допълват кристалната чистота на снимките, които изглеждат толкова ефектно и заради двойната камера- двете камери снимат заедно, за постигане на професионални резултати. Подмяната на двете задни камери, както и на предната селфи камера в специализирания ни Huawei сервиз  се случват без опасност от прекъсване на лентовите кабели, заради рутината на техниците и внимателно боравене с инструментите.

Счупената букса за зареждане е в състояние да блокира устройството ви, което не може да съществува с изчерпана батерия. Тази част се влияе силно от влага и различен тип замърсявания, но и от всякакви механични повреди- вътре в буксата се намират дребни фини компоненти, чието изкривяване или счупване проваля работата й. Нашият сервиз на Хуауей бързо ще отстрани този проблем, за да зареждате устройството си без проблем.

  • Ремонт и подмяна на аудио компоненти и аксесоари. Високоговорители, микрофон, порт за слушалки, батерия

Двата високоговорителя, няколкото вградени микрофона и портът за слушалки  на повечето устройства Huawei се намират в горната и в долната лента на дисплея, а едновременната им смяна е удобен вариант, въпреки че понякога се налага и поправка на целия шлейф.

Подмяната на батерията Huawei е препоръчителна при всяко смущение във функциите й, тъй като специалистите от нашия Хуауей сервиз ще ви осигурят оригинална батерия с отлично качество.

  • Проблеми с дънната платка

Всеки Хуауей сервиз в София може да замени дънната платка на устройството ви, но ние ще направим всички възможно, за да възстановим функциите й, чрез запояване на микросхемите.

Бъдете сигурни, че нашият сервиз Huawei за телефони, смартфони и таблети  ще удължи живота на мобилното ви устройство, без дори да се налага да отделите голяма сума за поправка.

Свържете се с нас