Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Какво да правим, ако батерията на айфона пада бързо?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

11/04/2019 at 16:55  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смяна на батерия на IPhone

В последно време потребителите на iPhone използващи операционната система iOS 11 се оплакват, че батерията на смартфона им пада бързо. Ако и вие сте сред хората, които имат проблеми, не се притеснявайте, тъй като по-долу ще ви дадем някои ценни съвети относно това как да удължите живота на батерията и да използвате безпроблемно iOS 11 и др. версии.

Актуализация на приложенията за iPhone

На първо място ви предлагаме да актуализирате всички налични приложения във вашия айфон, като използвате автоматичната функция, с която се обновяват апликациите. За целта е нужно да отворите „App Store” да натиснете върху „Updates“ и да изберете „Update all”. По този начин ще направите актуализация на всичките ви приложения. Ако не постъпите по този начин ще се загуби много време за актуализация на всяко приложение по отделно, което води до спад на батерията.

Намалете броя на уиджетите при заключен екран

Немалко потребители на iPhone слагат уиджети (джаджи), които им дават достъп до интересна информация, без да се налага да отключват телефона си. Така например, някои гледа прогнозата за времето, други четат свои бележки, а трети просто прелистват календара. Тези приложения обаче дърпат от мощността на батерията ви, така че техния брой трябва да бъде оптимизиран. За целта ви съветваме да намалите броя на джаджите, които използват при заключен екран.

Активирайте режим ниска мощност

Режимът за ниска мощност познат под името Low Power Mode може да бъде много полезен на тези, които искат да получат допълнително време за работа с мобилното устройство, когато батерията е паднала по 40%. За целта трябва да отидете в настройките, където да кликнете върху батерията и да стартирате режима за ниска мощност. Това ще ви спести бързото изтощаване.

Как да постъпя, ако батерията продължи да пада бързо?

Препоръчително е да посетите специализиран сервиз за iPhone, където ще се направи проверка на работата на батерията, и ще се вземат конкретни мерки. Специалистите ще приложат на практика горе посочените съвети, както и ще добавят други похвати, с чиято помощ батерията на айфона ще пада значително по-бавно, отколкото преди посещението ви на GSM сервиза.

Имайте предвид, че не винаги проблемът с батерията се крие в операционната система и приложенията. Възможно е самата батерия да е с ниско качество и да се разрежда по-бързо. В този случаи ще се наложи да заплатите за смяна на батерия на iPhone, за да отстраните проблема.

Кога да посетим GSM Service и защо?

Ако не се справяте със софтуерната актуализация и не можете да намерите функциите за спестяване на мощност от батерията, то не се колебайте да посетите нашия GSM Service, който ще ви помогне да върнете добрата работа на устройството и да работите с него в продължение на часове. Екипът ни знае как да ви помогне, тъй че не бива да се притеснявате за подробностите.

В случай, че се налага смяна на батерия на iPhone, рестартиране на устройството, ъпдейт към по-нова версия на операционната система и други, то ние ще извършим всичко това на достъпна цена. За повече информация използвайте контактната форма в сайта ни. Желаем ви успех!