Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как да постъпим, ако смартфонът ни е кодиран?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

22/04/2019 at 17:47  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Кодиран смартфон

На много потребители се е случвало да поръчат смартфон от чужбина, който се предлага на добра цена, но уловката е, че е кодиран за даден оператор. Заключеният смартфон не може да бъде използван, ако не сте сключили договор с провайдъра на мобилната услуга. Разбира се, живеем във века на технологиите и няма нищо невъзможно, така че разкодирането на смартфон, може да стане реалност, стига да посетите специализиран сервиз, в който ще отключат мобилния апарат.

Кодиран ли е моят смартфон?

Това е един от най-честите въпроси, които занимава потребителите на умни телефони. Стандартният метод да разберете, дали устройството е заключено е да опитате обаждане чрез вашата SIM карта. В случай, че не можете да осъществите разговор, то значи има причини да се съмнявате, че апаратът е кодиран. Вижте и обхвата на телефона, ако той се губи и налице е постоянно търсене на мрежа, е твърде възможно смартфонът или айфонът да е заключен.

Може би сте срещали в интернет различни кодове за отблокиране на смартфони. Не ви съветваме да ги използвате, защото можете да навредите на техниката. По-добре потърсете помощ от добри специалисти, с чиято помощ телефонът ще бъде отключен, и ще работи с всякакви сим карти.

Разкодиране на смартфон – как става?

След като занесете смартфона си в GSM сервиз, ще бъде извършен подробен анализ. Техниците ще се опитат да позвънят от телефона използвайки различни карти, както и ще направят диагностика. В действие се пуска софтуер за разблокиране, който ще приведе телефона в изправност. Това не отнема дълго време, а крайният резултат ще бъде повече от задоволителен.

Разблокирането на смартфона ви позволява да го използвате със сим карти на всички оператори. Ако устройството е кодирано към българска мрежа, то отключването става много бързо. По-сложно е при вносните телефони, където се налага по-дълга диагностика и техническо време за разблокиране. И тук обаче няма нищо невъзможно, тъй че не се притеснявайте за проблема.

Обикновено евтините смартфони внесени от Китай идват със съответното кодиране към оператор в тяхната страна. Това обаче няма да стресне професионалните техници, понеже те разполагат с необходимите софтуерни решения и инструменти, за да се извърши разкодиране на смартфона.

Можем ли да разкодираме смартфона си сами?

Не е препоръчително да го правите, тъй като в някои случаи можете да блокирате устройството още повече. В този случай ремонтът ще излезе по-скъпо. Самоинициативите по отключване на мобилни апарати почти винаги са обречени на провал, което значи, че трябва да ги избягвате.

Помощ за разкодиране на смартфон от GSM Service

GSM Service ще разкодира вашия смартфон, независимо от неговата марка и произход. До този момент отключихме стотици устройства и позволихме на собствениците да си ги ползват с всякакви SIM карти. Ще направим това и за вас, ако ни гласувате доверие. Разполагаме с необходимата апаратура, за да се справим с всяка една кодировка на мобилни устройства.

Направете запитване за разкодиране на смартфон в нашия сайт, като използвате информацията за контакт с GSM Service. Екипът ни ще ви върне отговор моментално, така че да удовлетвори желанията ви. Не се колебайте да ни посетите за всички видове ремонти на мобилни апарати.