Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

LG сервиз София – Кой сервизен център трябва да спечели вашето доверие?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

14/05/2018 at 12:12  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

LG сервиз София

Изписвайки фразата LG сервиз София в търсачката на Google, пред вас ще изникнат стотици места, обявили се за специализирани сервизни центрове за ремонт и поддръжка на мобилни телефони, включително и тези на корейската марка. От само себе си се разбира, че не всички те са подходящото място, където трябва да занесете своя телефон за поправка. Тук ще се спрем на факторите, с които даден сервиз трябва да ви спечели, а именно:

Прецизна диагностика и констатиране на повредата

Имайте предвид, че в някои сервизи повредите се откриват след разглобяване на апарата, поради липса на добра диагностична апаратура. Доверието ви може да спечели единствено онзи LG сервиз в София, в който разполагат с модерна професионална апаратура, способна да тества всички компоненти и функции на умните мобилни телефони. Това ще спести ненужното в някои случаи отваряне на телефона, свързано винаги с риск от нанасяне на допълнителни повреди.

Използване на оригинални резервни части

Пълната съвместимост на резервните части е толкова важна, колкото и съвместимостта при трансплантацията на човешки органи. Организмът ще отхвърли моментално елементите, които не разпознава като свои, а това ще наложи провеждане на нова операция – в случая нов ремонт в по-добър LG сервиз София, в който се използват единствено оригинални компоненти, създадени специално за апаратите на марката LG.

Бързина на изпълнение на ремонтите

Смартфоните са важна част от нашето ежедневие. Те ни позволяват безпроблемна комуникация със всяка точка на света, а освен това ни помагат при изпълнение на служебните задачи и не допускат да се изгубим в непознати географски райони. Смартфоните ни позволяват да бъдем информирани и да се забавляваме.

Всяка повреда на вашия апарат ще ви накара да потърсите онзи LG сервиз в София, в който се предлагат експресни професионални услуги. Такива предлагат сервизните центрове, в които работят най-добрите специалисти и разполагат със съвършена професионална техника. Дисциплината и отговорното отношение към проблемите на клиента също са сериозен фактор за бързото изпълнение на ремонтните работи.

Достъпни цени

Достъпната цена, определено не значи ниска или символична цена. Съгласете се, че един качествено извършен ремонт, при който са използвани оригинални резервни части на производителя няма как да бъде евтин. Твърде ниската цена следва да ви постави нащрек за качеството на частите и самите услуги, докато прекалено високата тарифа със сигурност ще ви накара да потърсите друг LG сервиз София, в който съотношението качество/цена е най-разумно.

Изпълнение на различни по сложност ремонти

Всеки новак в ремонтирането на мобилни телефони може да смени батерията на смартфона ви, порта за зареждане или да направи някои софтуерни настройки. Какво трябва да направите обаче, ако в (уж) реномиран LG сервиз София ви кажат, че не изпълняват даден вид ремонти, защото са твърде сложни? Нашият съвет е да напуснете бързо това място. Ремонтите могат да бъдат твърде скъпи, но не и прекалено сложни. Поне така е за добрите специалисти.

Гаранция за всеки ремонт

Това, с което ще ви спечели даден LG сервиз в София е предоставянето на гаранция за всеки извършен ремонт. Тя показва пълната увереност на техниците в добре свършената от тях работа, а освен това ви дава право на безплатна поправка, в случай че в гаранционния период се появи отново същия проблем. Гаранцията при добрите сервизи се отнася не само за работата, но и за вложените при ремонта резервни части.

Свържете се с нас