Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Пет от най-често срещаните проблеми при iPhone

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

21/02/2019 at 10:44  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смяна на екран на IPhone

Световноизвестният производител на техника Apple се гордее със своята серия смартфони – iPhone. Това са най-предпочитаните мобилни устройства в наши дни, тъй като предлагат богат набор от функции, с чиято помощ работата с телефоните се превръща в истинска наслада.

Потребителите на iPhone могат да бъдат доволни не само от дисплея, камерата и звука на смартфона, но и от отличната производителност на процесора и паметта. Разбира се, както всяка друга техника, така и тази може да ви създаде неприятности. По този повод решихме да напишем кои са петте най-често срещани проблема при айфон, както и какви мерки трябва да вземете.

Проблем с камера на iPhone

С времето може да се появи проблем с камерата на вашия iPhone. Симптомите са свързани с размазване на снимките, поява на петна или странни линии. Ако забележите подобни признаци, то значи камерата на айфона е за смяна. За да направите последната, трябва да отидете в специализиран сервиз, който предлага оригинални части с доказан произход за вашия айфон.

Не бива да гласувате доверие на некачествените китайски копия на резервни части, защото те няма да ви служат вярно дълго време. Още повече, когато говорим за смяна на камера на iPhone, трябва да бъдете особено внимателни. Оставете работата в ръцете на опитните професионалисти.

Дефект при работата на бутоните

Ставали сме свидетели на дефекти при работата на страничните бутони на айфон. Това може да се окаже много неприятен момент за потребителите, тъй като те не могат да оперират с устройството, ако нямат достъп до тези копчета. В случай, че имате неработещи бутони, е нужно да се свържете със сервиз, в който ще се извърши необходимата промяна на високо равнище.

Липса на връзка с интернет

Ако изпитвате затруднения със свалянето на приложения или разглеждането на сайтове в интернет, то това може да се дължи на проблем при провайдъра, но и при дефект във вашия iPhone. Уверете се, че при доставчика на услугата всичко е наред, и ако продължавате да нямате достъп до интернет посетете специалист, който ще установи къде точно се намира повредата.

Бързо падане на батерията

В някои случаи батерията на iPhone може да започне да пада, без видима причина. Обикновено това се дължи на некачествени копия на батерии или прекалено дълга работа през годините. За да използвате айфона си, и да се насладите на всички негови възможности, трябва да посетите сервиз, където ще се извърши смяна на батерия на iPhone, с нова и оригинална батерия.

Счупване на екрана на iPhone

Екранът на iPhone е нежен и може да се нарани лесно при падане на земята. В много случаи се разминава само с няколко драскотини и/или пукнатини, което не пречи да продължите работа с устройството, но ще наруши визията му. Не се опитвайте да сменяте екран на айфон сами, тъй като тази работа е обвързана с употребата на специална апаратура и инструменти.

Качествен ремонт на iPhone от GSM Service

В случай, че изпитвате един от горе посочените пет проблема с iPhone, е желателно да посетите нашия GSM Service, в който ще ви предложим качествен ремонт и оригинални части за вашия модел. До момента сме обслужили множество потребители на популярните американски смартфони, така че знаем и можем да ви бъдем полезни за разрешаването на проблемите.