Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Поправка и ремонт на дисплей и счупено стъкло на телефон

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

19/09/2017 at 15:01  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Поправка на дисплей на телефон

Съвременните технологии са изключително важна част от ежедневието ни. Това е една от причините за постоянното усъвършенстване на новите модели телефони и смартфони, които се стремят да предложат на потребителите огромен брой функции, в рамките на съответното мобилно устройство. Последните варианти, излезли на пазара, се отличават със сензорни екрани с висока чувствителност, някои от които могат да различават дори и различни начини на докосване.

Свободното боравене с тези модели си  извършва единствено посредством дисплея, който трябва да е  в отлично състояние.  Всеки случаен инцидент с напукване или счупване на дисплея го прави практически нефункционален. С модернизацията на мобилните устройства все по-често се срещат подобни проблеми, които изискват професионална поправка на дисплей на телефон. Избирането на качествен сервиз не е лесна задача и изисква познаване на доказаните имена сред специалистите по ремонтни дейности.

Дисплеят е една от най-чувствителните зони във всеки мобилен апарат и повредата му е често срещано явление. Някои собственици на телефони опитват да отстранят проблема с подръчни средства, но при модерните устройства, като последните модели смартфони, подобен подход е невъзможен. При счупване, заливане с вода или напукване на екрана се наблюдават поява на бял екран или линии,  липса на реакция при допир, както и пълна невъзможност за зареждане на изображение. В подобни случаи е задължителна професионалната смяна на дисплей, която може да се извърши единствено то квалифициран специалист.

GSM-Service.bg е екип от професионалисти солиден опит поправката на мобилни устройства. Една от категориите ремонтни дейности, които извършваме с отлично качество, е ремонт и смяна на счупено стъкло на дисплей, touch screen и LCD екран. Услугите са достъпна за всички модели мобилни устройства, с които работим и осигурява професионално обновление на сензорния екран, с възстановяване на всички важни функции. Изключително важна е първоначалната диагностика на екипа ни, който преценява на място видът на поправката, от която се нуждае апарата ви.

  • Подмяна на стъкло

Доста клиенти възприемат поправката на стъкло като по-елементарна ремонтна дейност и опитват да се справят с проблема самостоятелно. Качествената смяна на стъкло на телефон задължително е невъзможно без професионална помощ.

  • Подмяна на touch screen и LCD екран

Този тип поправка на дисплей е наложителна при сериозно счупване на стъклото, невъзможност за зареждане на изображение и липса на реакция при допир

  • Подмяна на touch screen

Липсата на реакция на екрана, забавената реакция при допир или влошеното изображение са сигнали, че трябва да си консултирате със специалист, за да избегнете по- сериозният етап с пълно блокиране функциите на мобилното ви устройство

  • Подмяна на стъкло и LCD екран

Наложителна опция при смущения в зареждането на мобилния телефон, или при пълна липса на реакция и изображение.

Сервизът ни извършва смяна на дисплей на телефон на изключително изгодна цена, заедно с актуално промоция от 30 % намаление при смяна на счупени стъкла.  . Ние осигуряваме качествена диагностика чрез SMS, за максимално улеснение на клиентите и спестяване на ценно време. GSM-Service.bg е един от предпочитаните обекти за поправка на мобилни устройства на територията на град София, заради сериозните технологични познания отговорното отношение към клиентите. Качественият ремонт на дисплей е само една от категориите, в които сме познати с професионалните си резултати.

Свържете се с нас