Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Преинсталиране на IPhone

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

29/11/2018 at 11:01  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Компанията Apple се гордее със своята серия смартфони – IPhone. Те притежават много функционалности и предоставят лесни начини за комуникация на най-високо равнище. Потребителите обаче могат да се сблъскат с вируси и дефекти в софтуера, които трябва да бъдат отстранени, за да не се получава забавяне на устройството, показване на различни грешки, бъгове в приложенията и т.н. В такива случаи се стига до преинсталиране на IPhone.

За да бъде извършено преинсталиране на IPhone, трябва да се нулира устройството, да се върнат фабричните му настройки и да се инсталира нова операционна система iOS, която да отговаря на модела. Ако налице е зловреден код, то той трябва да бъде премахнат. За целта се извършва форматиране и хард ресет. Всичко това може да звучи объркващо, но ще ви бъде предложено от специализираните GSM сервизи, които предоставят ремонт на IPhone.

Преинсталирането на IPhone е малко по-сложно от това на смартфоните, които работят под операционна система Android. За целта е нужно да получите фирмен софтуер, който да качите на телефона. Този софтуер невинаги може да бъде намерен в интернет, така че най-доброто решение е да дадете тази работа на професионалист, който да доведе добрите резултати.

Защо преинсталацията на IPhone е специална?

Различните модели IPhone, използват различни версии на операционната система iOS. Освен това е нужно да се направи възстановяване на заводските настройки, така че телефона да се върне в началната си позиция. Всичко това е работа, която отнема доста време, а и не се препоръчва да бъде извършвана от хора без опит и познания върху този вид устройства.

<p.Обикновено потребителите опитват преинсталация по стандартния начин, а именно посредством компютър, свързващ кабел и iTunes. Подобна е практиката и в сервизите, с тази разлика, че последните имат под ръка точния софтуер отговарят на модела на телефона.

За съжаление някои потребители връщат бекъп, с което и грешките натрупани в устройството. Последните могат да се дължат на нередовно обновяване на системата, вируси, дефектни приложения и редица други причини. За да се стигне до добър край за потребителя, е нужно да се установи причината за грешките, състоянието на софтуера и начините за възстановяване.

Кога трябва да преинсталираме IPhone?

Ако вашият телефон се държи странно, рестартира се, дава грешки при опит за отваряне на приложенията и така нататък, то не се бавете, а потърсете специалист, който да преинсталира софтуера и да възстанови нормалната работа на айфона ви. Ако не го направите има голяма вероятност да блокирате цялата система, като ремонта ѝ ще ви струва немалко пари.

Нашият съвет е да не правите преинсталиране на IPhone сами, тъй като има риск от влошаване на ситуацията. Дайте тази задача на специализиран сервиз, с чиято помощ ще получите нов софтуер и работещи приложения, с които да си вършите работа, и да се забавлявате.

Заповядайте в GSM Service

GSM Service се занимава с преинсталиране на всички модели IPhone. Имаме на разположение фирмените софтуери и операционни системи, така че ще извършим прецизна инсталация на наистина ниска цена. Ние даваме гаранция за качество, за да останете напълно доволни от нас. Разбира се, преинсталираме и всякакви други марки и модели смартфони, бързо и качествено.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ