Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Преинсталиране на Samsung

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

06/12/2018 at 11:13  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

В случай, че смартфона ви не работи правилно и налице е липса на софтуер, то значи е дошло времето за преинсталиране на Samsung. В някои случаи преинсталирането може да бъде свързано с връщане на заводските настройки, а в други се налага използването на фирмен софтуер, чрез който да се върне функционалността на операционната система Android, както и на всички съпътстващи я приложения. Това може да отнеме време, но е важно за ползвателите.

Има две основни стъпки по преинсталиране на Samsung – връщане на заводските настройки или подмяна на повредения фабричен софтуер. За целта, трябва да посетите качествен сервиз, който разполага с необходимите програми, които ще върнат функционалността на вашия модел Самсунг. По-трудната част е вие сами да търсите софтуер, драйвери и ъпдейти.
Вашият телефон ще работи правилно, когато на дисплея спрат да се показват грешки и излезе логото на производителя.

В следващия момент трябва да видите зареден версия на Android и всички стандартни приложения към нея. Ако те липсват, значи проблемът е станал сериозен.

Защо се налага преинсталиране на Samsung?

Има редица фактори, които могат да доведат до преинсталиране на Samsung. Сред тях са неправилната работа на смартфона, невъзможността за използване на апликациите, постоянните грешки, които изкарва операционната система Android и така нататък. Ако сте станали жертва на обстоятелствата, то не бива да пестите средства за преинсталиране.

Грешките в телефона могат да го блокират, и да се налага да плащате за разкодиране. От друга страна се получава забавяне при работа с устройството, както и още куп неприятни ситуации. Последните ще избегнете, ако поврите работа по инсталация и преинсталация на опит сервиз, който ще върне доброто състояние на телефона ви за възможно най-кратък период от време.

От голямо значение е да се открие софтуерът за вашия модел Samsung. На този етап няма универсален софтуер, който да върне функционалността на телефоните, така че се налага да се използват фабрични програми, с чиято помощ вашето мобилно устройство ще се възстанови. По този начин можете да го употребявате отново, без да се тревожите за грешки и проблеми.

Какво не бива да се прави?

По-младите потребители, които имат опит с интернет и компютри, се стараят сами да преинсталират софтуера на Самсунг смартфони. Някои успяват, но други се сблъскват с големи затруднения. Самосиндикалната преинсталация може да блокира устройството, и то да спре да работи напълно. В такива ситуации, може да се налага допълнително разкодиране, което ще ви струва скъпо. Ето защо не се опитвайте да правите преинсталиране на Samsung без съдействие.

Ясно е, че ако успеете да преинсталирате софтуера на телефона сами, ще спестите някой лев, но ако не свършите работата по най-добрия начин, ще се наложи да похарчите допълнителни пари за разблокиране на мобилното устройство – смартфон или таблет с марката Samsung.

Потърси съдействие от GSM Sercvie

В GSM Serivice предлагаме преинсталиране на Samsung с гаранция. За да свършим добре своята работа, ще включим в употреба специална апаратура и фабричен софтуер за всички модели Samsung. Преинсталирането няма да отнеме много време и Вие ще се сдобиете с пълен пакет, който включва операционна система Android, конвенционалните приложения и функции. От този момент нататък ще можете да качвате нови апликации и да се насладите на телефона си.