Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Кои са най-честите причини за ремонт на смартфон?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

03/05/2019 at 18:04  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт и поддръжка на телефон

По-голямата бройка потребители на мобилни телефони, залагат на така наречения смартфон, който им осигурява възможност не само да се обаждат и да приемат обаждания, но и да сърфират в интернет или да използват устройството като фотоапарат и видео камера. Едва ли за някого е тайна, че смартфоните подлежат на различни повреди, които изискват внимание от специалист.

В следващите редове Ви запознаваме с най-честите причини за ремонт на смартфони, ако припознаете вашият мобилен апарат в написаното, то не се колебайте да потърсите помощ.

Кодиран смартфон

Не е тайна, че повечето български потребители, предпочитат да се снабдят с по-евтин смартфон от известна марка, за да си вършат работа или просто да се изфукат пред гаджето. За съжаление понякога хората купуват телефони от китайски онлайн магазини на евтини цени, но те идват при крайния потребител със съответната кодировка, която трябва да бъде прескочена и отключена.

За целта има специализирани сервизи, които предлагат разкодиране на смартфон, на ниска цена. Разкодирането има за цел да приспособи устройството за работа с българските мобилни мрежи, така че да можете да го използвате безпроблемно. Разбира се, има и други видове разкодиране.

Така например, ако попаднете на телефон заключен посредством Google профил, трябва да се предприемат съответните действия по разкодирането му със специален софтуер. Това също може да бъде постигнато от опитните майстори, които се работят по софтуерната част на телефоните.

Проблем с неработещи бутони

Ако основните бутони на вашия смартфон не работят, то това може да попречи на нормалната ви работа с мобилното устройство. В повечето случаи това са странични бутони за навигация, увеличаване на звук и работа с камера. В такъв случай може да се наложи подмяна бутоните, която се извършва в специализиран GSM сервиз, където ще се използват оригинални части.

Имайте предвид, че всеки един бутон е важен за вашия мобилен апарат. Ако бутонът за включване и изключване, снимка на камерата, контрол на звука, рестарт и така нататък не функционира правилно, няма да имате възможност да работите със смартфон в перспектива.

Бутоните се сменят сравнително лесно, като за целта се използват специални инструменти и материали. Най-важното е да се върне функционалността на телефона и неговата работа.

Изпуснат или намокрен телефон

При изпускане на телефона могат да бъдат наранени куп компоненти. Много често това усложнява поправката на мобилния апарат, но не бива да унивате, защото със сигурност ще се намери изход. Намокреният смартфон също е рисков фактор, защото частите му може да корозират и да се наложи да изхвърлите мобилното устройство. Не чакайте дълго, а се консултирайте с експерт.

Не търпете повече, а посетете GSM Service

Без значение от това дали вашия смартфон е кодиран, изпуснат, намокрен или бутоните не работят, можете да се доверите на екипа на GSM Service, който е готов да извърши качествен ремонт на устройството и да го приведе в нормално състояние. Повече информация за всички наши услуги ще намерите в сайта ни, както и координатите за връзка с нас. Пожелаваме ви безоблачно бъдеще на любимия ви смартфон и ви очакваме, ако имате някакви проблеми.