Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Защо да платим на професионалист за ремонт на смартфон?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

01/02/2019 at 09:58  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Професионален сервиз за телефони

Смартфоните са навсякъде, и се използват по най-различен начин. Техните притежатели провеждат разговори, споделят в социалните мрежи, правят снимки и играят на игри. За съжаление няма гаранция, че след определен период от време мобилното устройство няма да се развали. В такива моменти хората действат емоционално и носят телефона в първия сервиз, който се изпречи на пътя им. Дали това е разумно решение обаче ще разгледаме в тази статия.

На първо време трябва да обясним, че сервизите се делят на професионални и непрофесионални. Вторите взимат по-евтино, но няма гаранция за качеството на частите, които слагат, както и за наличие на лицензиран софтуер. В този ред на мисли е много по-добре да се обърнете към професионалист, който ще предложи висококачествен ремонт с всички необходими компоненти.

Скъпи ли са услугите на професионалните сервизи?

Ако погледнем реално цените в обикновените квартални сервизи и тези на професионалните, не се различават особено. Възможно е при оторизираните техници цената да бъде малко по-висока, но за сметка на това работата там е много по-прецизна. Освен това, ако ремонтът на вашия смартфон се поври на неопитен техник, това може да доведе до задълбочаване на проблема.

Погледнете форумите в интернет пространството и ще прочетете много потребителски истории за това как определени сервизи отказват да поправят мобилно устройство и директно ви насочват към покупка на нов телефон. Това е порочна практика, която би трябвало да се избягва, защото истинските професионалисти първо ще направят всичко възможно, за да спасят смартфона, а ако мерките, които вземат не сработят, чак тогава може да се говори за изхвърляне на устройството.

С какво се различава професионалният от непрофесионалния сервиз?

Може би ви се е случвало да посетите сервиз за мобилни телефони, където ремонтът продължава прекалено дълго време. Това се дължи на факта, че тези “майстори“ не разполагат с необходимите части и пособия за отстраняване на повредата. В седмиците, през които чакате да ви върнат телефона се търсят евтини компоненти, съвети от други техници и така нататък.

Горният сценарии е невъзможен при професионалистите, понеже те разполагат с нужното оборудване, за да започнат ремонта незабавно, и да отстранят повредата. Още повече, че в края на работата им ще получите и гаранция за всяка сменена част и извършените операции. Вие не само ще си вземете смартфона навреме, но и ще бъдете сигурни за добрия краен резултат.

Къде да намерим професионален сервиз за смартфони?

В големите градове обикновено има , които ще извършат качествен ремонт на мобилното ви устройство. Ако живеете в София можете да се обърнете към нашия GSM Service, където клиентът е най-важната фигура.

Ние поемаме ангажимента да ви предложим перфектно обслужване на достъпна цена, защото искаме да ви помогнем и да си бъдем взаимно полезни. Повече информация за нашите услуги ще откриете в сайта ни, а ако има нещо, което искате да попитате, то можете да използвате нашите телефони или да ни пишете по електронната поща. Искрено вярваме, че ще ви бъдем полезни, така че се чувствайте добре дошли при нас.