Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Разкодиране на HTC

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

19/11/2018 at 10:43  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

HTC е една от качествените марки, която произвежда смартфони и таблети. Много често вносът на този вид технологии в България е съпроводен от кодиране от доставчика, което създава главоболия на потребителите. В същото време някои мобилни оператори закодират системата, така че тя да се ползва само с техни СИМ карти. Решението на проблемите е разкодиране на устройствата, за да можете да ги използвате, както сметнете за добре, и без усложнения.

Разкодиране на HTC се предлага от много сервизи в България. Някои от тях обаче не употребяват качествена апаратура и софтуер, а си служат с кодове за отключване на телефоните, които са намерили в интернет пространството. Решението е да посетите сервиз, който предлага генериране на точен код, с чиято помощ ще се премахнат всички кодировки.

Как се отключват смартфоните на HTC?

Техниките за разкодиране на HTC или други марки смартфони си приличат. Обикновено се използват програми, които намират подходящия код, с който да отключат устройството. За да се случи това е нужно да се види IMEI номера на телефона. В някои случаи умните телефони разполагат с две СИМ карти, което значи, че имат два IMEI номера. В такива ситуации намесата на специалист е задължителна, за да генерира отключващите кодове за вашия модел телефон.

HTC смартфоните работят с операционна система Android. Последната позволява да се види IMEI номера на картата, след като се погледне в статуса на устройството. Разбира се, понякога нямаме достъп до това меню, така че се влиза в него посредством специален софтуер, който се притежава от специалистите. По този начин разкодирането става възможно за кратко време.

Блокиране на смартфон HTC с парола

В не един или два случаи ползвателите на смартфони HTC ги блокират поставяйки собствена парола или такава от Google профила си. В последствие те забравят тази парола, и не могат да се възползват от телефоните си. В такива моменти е желателно да се намеси експерт, който да влезе в устройството и да направи байпас на операционната система, за да премахне кодировката. Това също е една от най-често търсените услуги от клиентите в наши дни.

Няма значение, дали вашият смартфон е кодиран от определен оператор, или сами сте си сложили парола, която не помните. И в двата случая се предлага разкодиране на HTC, за да можете да си върнете контрола над устройството. Всичко става бързо и сравнително лесно.

Посетете GSM Service за разкодиране на HTC

Имате проблем с кодиран телефон или пък самите вие сте сложили парола? Не се безпокойте, защото ние от GSM Service ще ви предложим решение на проблемите. Работим с най-качествения софтуер за разкодиране на телефони и таблети, тъй че въобще не се притеснявайте за крайния резултат. Сервизът ни предлага пълна гаранция за услугите, които използвате, и в същото време предоставяме конкурентни цени, за да останете доволни.

Ако имате конкретни въпроси относно разкодиране на HTC, то не се колебайте да ги отправите на нашия имейл или да посетите физически наш сервиз, в който ще укажем първа помощ.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ