Разкодиране на iPhone на достъпна цена

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

19/09/2017 at 14:55  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

разкодиране на телефон
Покупката на вносно мобилно устройство е разумна и оправдана инвестиция. Единственото неудобство при използването му е кодирането към определен оператор и невъзможността  да се използва SIM карта към различна телекомуникационна компания. Подобен проблем се среща често и при апаратите втора употреба, а качественото му разрешаване изисква намеса на специалист. iPhone е марка, известна с иновативните си мобилни устройства, които непрекъснато разширяват и подобряват функциите си. Модерните телефони и смартфони на марката винаги се внасят в страната ни от чужбина и са закодирани към определен мобилен оператор.

Моделите iPhone втора ръка също имат подобен проблем, а качественото му разрешаване изисква намеса на специалист. Огромна грешка е следването на непрофесионални съвети на сайтове в Интернет, които дистанционно фабрично отключване на iPhone, както и различни алгоритми за собственоръчно разкодиране Специализираните сервизи за поправка на мобилни устройства обикновено предлагат бързо и качествено извършване на подобни услуги. Един от предметите на дейност на GSM-Service.bg е именно професионалното разкодиране на iPhone, на достъпна за всеки клиент цена.

Сервизът ни се стреми да осигури услуги с първокласно качество на клиентите си и затова се е специализирал във фабричното отключване на всички модели iPhone. От дълго време, ние осигуряваме бързо и лесно разкодиране на iPhone 4s, който представлява изцяло ново поколение в смартфоните на Apple и при появата си предизвика истински хит на пазара.

iPhone 5s се различава от предшественика си по революционният Touch ID сензор за разпознаване на пръстови отпечатъци, който предизвика истински фурор и появата му в страната се очакваше с огромно нетърпение.Сервизът ни придоби сериозна рутина в разкодиране на iphone 5s, тъй като моделът много често пристигаше закодиран, а доста потребители закупуваха модели втора употреба, заради липса на финансови възможности. Усъвършенстваната  iOs представляваше истинско предизвикателство за всеки специалист в ремонтните дейности.

Някои световни специалисти в технологиите, като Тим Кук, наричат iPhone 6 “ най-голямата крачка в историята на Apple “. Определението се отнася за специалната опция Health Kit, но и за повишеената сигурност на операционната система, която не допуска никакви хакерски атаки. iPhone 6s който повдига изключително много нивото на устройствата на iPhone, с високата степен на защита на iOS  и наличието на 3D Touch функция.

Екипът ни от специалисти се отличава с интерес към новите технологии и непрекъснато изучава последните нововъведения, за да успеем да предложим на клиентите си професионални решения и адекватна намеса. GSM-Service.bg е специализиран в усложненото разкодиране на iPhone 6s, което качествено повиши квалификацията на редица специалисти по разкодиране на мобилни устройства. С моделът iPhone 6 Plus  Apple продължава усъвършенстването на смартфоните си, които вече съвместяват огромен брой функции. Сервизът ни предлага и разкодиране на iphone 6 Plus, за кратък период от време и на достъпна цена.

iPhone 7 постави началото на нова епоха сред смартфоните, с въвеждането на iOS 10, която се отличава с още по-усъвършенствани защитни функции от предшествениците си. Фабричното отключване на този модел не е много лека задача, но екипът ни е способен да извърши качествено разкодиране на iPhone 7,независимо от подоберната операционна система. GSM-Service.bg се справя със същата лекота и с разкодиране на iphone 7 Plus, тъй като сме наясно, че смартфоните от най-висок клас са най-желани за употреба от потребителите. Сервизът ни предлага качествено и бързо разкодиране, на изключително достъпни цени.

Свържете се с нас