Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Разкодиране на Lenovo

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

05/11/2018 at 10:20  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смартфоните на Lenovo се радват на огромен интерес от страна на потребителите. Това кара някои мобилни оператори да продават тези устройства, като ги кодират само за тяхната компания. В такъв случай ползвателите на телефоните не могат да сложат друга сим карта, с която да говорят по телефона Единственият възможен вариант при тази ситуация, е да се извърши отключване / разкодиране на Lenovo, за да може да се ползват други оператори.

За да се разкодира смартфон, е нужно да бъде открит код, с чиято помощ устройството да се използва с различни сим карти. Това става, след като се намери универсално решение за Android, което ще отключи телефона. В сервизите за мобилни устройства се работи със специализиран софтуер, който генерира подходящия код за вашия смартфон Lenovo.

Как става самото разкодиране на Lenovo?

Ако сте въвеждали различни грешни кодове за отключване на Lenovo, то вашият телефон може да блокира. От друга гледна точка ще виждате съобщение на дисплея, което ви уведомява, че телефонът е заключен за оператора ви. И в двата случая трябва да посетите сервиз, където ще бъде открит IMEI номера на телефона и чрез него ще бъде открит точния код за разкодиране.

В наши дни се предлага и услугата дистанционно разкодиране на Lenovo, но за целта трябва да откриете сами IMEI кода на телефона и да го съобщите на спецовете. Смартфоните с две сим карти разполагат с два IMEI номера, като по този начин процесът по отключване става по-труден. Ето защо се препоръчва да посетите физически сервиз, за да постигнете краен успех.

Много хора се питат, дали разкодирането на телефон, отнема много време, и нужно ли е да оставят устройството в сервиза. Благодарение на съвременните технологии отключване и разкодирането на Lenovo се извършва бързо и пред очите на клиента. Няма да се наложи да чакате дълго, както и да оставяте телефона, за да стои ден или повече при специалистите.

Блокиране на Lenovo – как да постъпим?

В случай, че сте блокирали вашия смартфон Lenovo с някаква парола, то не се притеснявайте. В добрите сервизи можете да разчитате на софтуер за разбиване на всякакви пароли, така че да се върнете към нормалната работа с телефона. Освен разкодиране на заключени телефони към оператори, се предлагат и услуги по премахване на кодове, разкриване на пин и други.

Защо да разчитате на GSM Service?

GSM Service предлага разкодиране на Lenovo (всички модели). Ние ще намерим и въведем кода, с който ще можете да слагате сим карти към желания от вас оператор. Отключването на телефона няма да отнеме много време и ще получите гаранция за извършената услуга. Редом с това предлагаме и разблокиране на телефони, ако сте забравили паролата, която сте въвели.

Използвайте нашите оферти, тъй като разполагаме с необходимата апаратура и опит да се преборим с кодирани телефони от чужди доставчици и оператори. До този момент не сме имали проблеми с отключването на всички познати модели Lenovo и други устройства.