Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Разкодиране на LG

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

30/10/2018 at 09:56  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

LG стартираха с производството на нисък клас мобилни телефони. Днес обаче нещата се промениха и компанията произвежда наистина качествени смартфони на топ равнище. За съжаление понякога се случва, така че телефонът да бъде кодиран само към един оператор, без да можете да включите в него СИМ карта на друг. Това налага вземането на мерки по разкодиране на LG, което може да стане посредством специален генератор на кодове.

Отключването на телефона се извършва чрез професионална техника и софтуер. С такива разполагат качествените сервизи за мобилни устройства, които можете да намерите във вашия град. Самоинициативите по разкодиране на смартфон, не са желателни, тъй като може напълно да блокирате устройството, а това само по себе си води до по-трудно разблокиране.

Стъпки по разкодиране на LG

На първо време, трябва да видите как дадения телефон е кодиран. В смисъл, че той може да бъде кодиран от оператора, а също и да сте го блокирали при въвеждане на куп грешни кодове. Има и трета възможност, която е свързана с блокиране на телефона, заради забравена парола. При всички тези случаи се налага намесата на софтуер, с който да се оправят нещата.

Програми за разкодиране на LG може да намерите в интернет, но има риск от използването им, тъй като често те водят след себе си зловреден код. С лицензиран софтуер за отключване на телефони разполагат само оторизираните сервизи, които могат да ви свършат работа. Да, наистина това ще струва определена цена, но тя не е толкова висока, за да ви изплаши.

Вашият смартфон ще бъде подложен на тест, за да се разбере каква е кодировката и се пристъпва към прочитане на IMEI номера на устройството, за да се открие код за разблокиране. Ако имате две сим карти, то процедурата става по-бавно, но няма да се наложи да държите телефона в сервиза, тъй като той ще бъде отключен директно пред вашия поглед.

Защо да разкодираме смартфона си?

Ако смартфонът ви е заключен към даден оператор, няма да имате възможност да слагате сим карти на други оператори. Това ви слага ограничения, които не са добре дошли за вас. Все пак един телефон, трябва да може да приема всякакви карти, така че да работи нормално. Ограниченията не са приятни още повече, че всеки има право на собствен избор на оператор.

Ако пък сами сте си блокирали телефона, то със сигурност ще изпитате нерви. Случва се на всеки да забрави и загуби парола, което не е окей за потребителите. Последните са платили немалка сума за телефона и искат да върнат функциите на любимото си мобилно устройство.

Кога да потърсите GSM Service?

GSM Service идва при вас, точно когато се налага разкодиране на LG, защото ние разполагаме със специален софтуер, който ще отключи всеки един модел от едноименния бранд. Освен, че разкодираме смартфона ви, можем да помогнем при премахване на пароли, които сте поставили сами или са свързани с Google профилите ви. Работим на високо ниво, както ще се уверите и сами, ако ни гласувате доверие и посетите нашият професионален сервиз.