Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Разкодиране на Samsung

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

01/11/2018 at 10:15  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Често явление при смартфоните е да не могат да се свържат с мрежата на друг оператор, освен към този, към който за заключени. В такъв момент е нужно да се извърши разкодиране на телефона, за да може той да приеме вашата СИМ карта и да го използвате без проблеми. Разбира се, имате възможност да посетите сервиз, където ще ви предложат бързо и лесно разкодиране на Samsung, независимо от модела. Това става чрез въвеждане на специален код.

Разкодирането на смартфон изисква професионални умения, така че не е добра идея да се опитвате да въвеждат различни кодове, които намират в интернет пространството. Това може да ви доведе до допълнителни проблеми и по-сериозно блокиране. За да се отключи телефона се използва висококачествена апаратура придружена от фирмен софтуер за разкодиране.

Кога се налага разкодиране на Samsung?

Ако на дисплея на смартфона има съобщение, че той е заключен за мобилния оператор, чиято карта се опитвате да използвате, то тогава е нужно да се обърнете към специализиран сервиз. Един от методите за разкодиране на телефони, е чрез IMEI номера на телефона. Понякога обаче телефоните разполагат с две сим карти, което значи, че има два IMEI номера, а това прави отключването по-сложно. Ето защо тук трябва да се намеси професионален техник.

В случай, че не извършите разкодиране на Samsung, то вие ще можете да използвате телефона само и единствено с карта на оператора, към който е заключен. Това, разбира се, едва ли ви устройства, тъй като повечето потребители искат да имат възможност да боравят с повече оператори. В такъв случай не му мислете дълго време, а потърсете услуга по разкодиране.

За отключването на Samsung е необходимо да се провери кой е неговия модел. Премахването на кодировката се извършва под операционна система Android. Обикновено процесът не трае дълго време, така че броени минути, след като сте посетили сервиза, ще можете да използвате устройството си. Цената за такъв тип услуга не е висока и не бива да плаши клиентите.

Мога ли да отключа телефона си сам?

Да, понякога можете да разкодирате телефона си сами, но това не е добро решение. Има смартфони, които са кодирани от доставчиците и налагат по-различен начин на отключване. В такъв момент не бива да въвеждате случайно намерени кодове в интернет, тъй като съществува риск от допълнително блокиране на устройството и по-сложен ремонт.
Ние препоръчваме да посетите сервиз, където ще бъде извършена диагностика и ще се премине към въвеждането на код, който отключва цялата система и ви позволява да ползвате телефона си, без да имате затруднения. Само така може да сте сигурни в добрия резултат.

Изберете GSM сервиз за отключване на Samsung

Ако вашият Samsung е заключен към даден оператор или от доставчика, то не се колебайте да посетите нашия GSM Service, където ще открием точния код, за да отключим системата и по този начин да използвате желаната от вас сим карта. Работим бързо и даваме гаранция за качеството на нашите услуги. За повече подробности вижте контактите в уебсайта ни.