Защо да занесем смартфона си в специализиран сервиз?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

06/06/2019 at 16:53  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Малко хора знаят какво е специализиран GSM сервиз. Те смятат, че това е поредния квартален “павилион“, в който се предлага поправка на смартфони и други мобилни устройства. Това ни накара да хвърлим малко светлина върху това какво наистина е специализиран GSM сервиз, за да придобиете пълна представа за услугите и възможностите на техниците и специалистите.

На първо време ви припомняме, че когато дойде време за ремонт на смартфон, трябва да имате предвид каква е марката на устройството и неговия модел, както и да споделите от какво се оплаквате. В следващите редове ви представяме най-често срещаните повреди:

  • Счупен или пукнат дисплей;
  • Неработещ тъй скрийн;
  • Проблем с камерата на смартфона;
  • Бързо разреждане на батерията;
  • Дефекти в камерата на телефона;
  • Вируси и зловреден код;
  • Проблем с дънната платка;
  • … и други!

След като ви запознахме с най-честите повреди при смартфоните, е време да прецените, дали имате нужда от специалист. В повечето случаи потребителите се опитват да отстранят авариите сами, но това не им се отдава. Грешно е да се мисли, че ръководствата и статиите посветени на мобилни устройства в интернет, ще ви помогнат да ремонтирате смартфоните си сами.

От съществена важност е да откриете специализиран сервиз, който да ви предостави възможност за ремонт на вашата марка смартфон. Това важи в пълна сила и за собствениците на iPhone на Apple, които имат ангажимента да посетят оторизирани сервизни услуги, с чиято помощ да се извърши смяна на части, инсталация на софтуер, чистене на вируси и прочие.

Какво значи специализиран GSM сервиз?

За разлика от обикновените сервизи за мобилни устройства, съществуват специализирани такива, които насочват работата си към определени марки и модели смартфони. Така например, можете да откриете сервиз за iPhone, сервиз за смартфони Samsung, сервиз за телефони Nokia и така нататък. Другият вариант е да се възползвате от предложенията на общ GSM сервиз, който включва ремонти на смартфони от всички марки, но на високо равнище.

Преимуществата на специализираните сервизи са, че предоставят оригинални части, фабричен софтуер, маркова апаратура и добри експерти, с чиято помощ ще бъде поправено всяко едно устройство към принадлежащия бранд, независимо от неговия модел. За предпочитане е да се доверите на оригиналните услуги, отколкото да използвате съмнителни и анонимни фирми.

Ако сте прочели внимателно какво написахме на по-горните редове, то със сигурност ще се насочите към правилните GSM услуги, и ще забравите за бавната работа на кварталните сервизи, които отгоре на всичко смучат много пари. Не искаме да омаловажаваме работата на хората, но е далеч по-разумно, да се използват качествени части и обучени техници.

Какво предлага GSM Service?

Ние от GSM Service сме специализиран сервиз за поправка на смартфони от най-известните производители. Доверете се на нашите предложения за ремонт на Samsung, HTC, Lenovo, Nokia, Xiaomi, iPhone на Apple и всички устройства на именитите брандове. Успяхме да предложим услуга, която важи за по-голямата гама телефони на пазара, но не сме поредните, които обещават качество, а в същото време пробутват евтини и некачествени части за мобилни апарати.

Не искаме да бъдем голословни, така че ви каним да посетите GSM Service, за да се уверите във високия ни професионализъм и доброто ни представяне. Очакваме ви и ви желаем успехи!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ