5 причини да не ремонтирате смартфона си сами

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

20/05/2019 at 16:39  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Ремонт на телефон

Живеем във века на мобилните технологии и неминуемо се сблъскваме с технически проблеми свързани с нашите смартфони, айфони и таблети. Мнозина обаче смятат, че могат да ремонтират телефоните си сами, след като изгледат поредното клипче в Youtube или прочетат някой форум. Самосиндикалното поправяне на телефона обаче не е никак препоръчително.

На пазара се продават различни марки и модели смартфони. Всяко от устройствата има своите собствени специфики и начин на работа. Ако батерията на даден телефон се поставя по един начин, на друг се поставя по друг начин. Същото важи и за инсталацията на софтуер, поправката на камерата, смяната на бутони и всички други възможни повреди. Сега ви предлагаме шест причини да не ремонтирате смартфона си самостоятелно и без чужда помощ.

1 – В много случаи повредата в смартфона изисква смяна на части. Да, може би ще намерите инструкции как се сменят компонентите, но пък има голям риск от грешки. Освен това специализираните сервизи предоставят оригинални части, разглобяване и сглобяване. Немалко хора се оплакват, че след като са се опитали да сменят част са довели още неприятности за устройствата си. Ето защо потърсете съдействие от добрите техници.

2 – Едно от най-често срещаните явления, е самостоятелната преинсталация на софтуер. В много сайтове и форуми ни уверяват, че няма нищо сложно в това да качиш нов Андроид, но това не е така. Самата смяна на програмата може да ви се струва лесна, но допълнителните настройки, които важат за вашата марка и модел смартфон, трябва да се направят много внимателно. Ако сбъркате с настройките на софтуера, ще имате много сериозни проблеми.

3 – Друга ситуация, в която изпадат потребителите на смартфони, е свързана с техните екрани. Тук трябва да се знае, че смяната на дисплей, изисква работа със специални инструменти, за да предпазите екрана и тъч скрийна от нараняване и прочие неприятности. Разбираме желанието ви да се проявите като майстори на телефоните, и да смените дисплея, но повярвайте ни по този начин можете да навредите сериозно на цял куп компоненти в даденото устройство.

4 – Определени смартфони, от сорта на iPhone на Apple се различават от останалите мобилни апарати. Те са много нежни и с тях трябва да се внимава. От компанията препоръчват да ремонтирате айфоните си в оторизираните за това сервизи. Не бива да се опитвате да поправяте тази марка смартфон сами, тъй като има голяма вероятност да сгрешите.

5 – Услугите по ремонт на смартфони в сервизите, не са чак толкова скъпи, за да не можете да си ги позволите, и да търсите алтернативния вариант за самосиндикална поправка на телефона. Препоръчваме ви да не пестите от истински важните нещата за вашия телефон.

Потърсете съдействие от GSM Service

Не се колебайте да донесете вашия смартфон в GSM Service, където ще извършим висококачествен ремонт на мобилното устройство. На ваше разположение са оригинални части, иновативна техника, екип от специалисти и не на последно място супер цени. Надяваме се, че сте разбрали защо не бива да ремонтирате смартфона си сами, и ще се радваме да се възползвате от услугите ни, за да дадете нови сили и свеж облик на мобилния телефон.