Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Какво да правим, ако се счупи стъклото на смартфон Huawei?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

02/04/2019 at 11:21  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смартфонът се е превърнал в неотменна и важна част от ежедневието на съвременния човек. Ако по него се появи каквато и да било повреда, това е изключително неприятно за собственика му. Счупеното или спукано стъкло е неприятен проблем.

Марката смартфони Huawei

Huawei е много често срещана марка за смартфон в последните години. Те обикновено снабдяват апаратите си с огромен брой функции и приложения, като някои от тях са изключително полезни, като например режимът за работа само с една ръка. Различните потребители харесват различни неща. Има и доста приложения, които за някои са досадни и същевременно заемат немалко пространство или пък нарушават способността на част от останалите приложения да могат да функционират правилно.

Смартфонът като цяло всъщност e може би най-интересното предложение досега на китайския производител. Обикновено Huawei са с приятен дизайн. Повечето от смартфоните на марката са водоустойчиви, c големи екрани, добра батерия и отлични камери. Но колкото и добри да са като цяло, случва се понякога при различни обстоятелства да се стигне до счупване или спукване на стъклото.

Кога говорим за счупено стъкло?

Счупеното стъкло на телефона или пък пукнатото такова е тип механична повреда. Такива са още и други като разваленият тъчскрийн например.

Неволно изпускане на смартфона на земята е много вероятно да бъде съпроводено с разрушаване на целостта на мобилното устройство. Това може да се случи както при панела, също така и при външното стъкло на дисплея. Според това каква е силата на удара, би могло различни компоненти да се разместят или повредят – не само видимо, но и в сърцевината на самото устройство. Най-често обаче пострадала се оказва лицевата част на телефона, защото именно тя е най-чувствителна при натиск или изпускане. В част от ситуациите е вероятно да се наложи единствено смяна на счупено стъкло, но в други е наложителна замяната на целия панел на дисплея. Това са най-леките повреди по видимата част на смартфона, до които може да се стигне.

Смяна на стъкло

Смяна на стъклото на смартфона е нужна в случай, че стъклото е счупено или по друга причина не се показва никакво изображение. Възможно е също изображението да се появява, но некачествено. В никакъв случай не бива да се опитвате да изваждате парчетата от счупения екран сами или пък да го лепите с някакви подръчни материали! Най-доброто, което можете да направите, е да потърсите услугите на добър специализиран в сферата сервиз.

Защо да изберем услугите на GSM Service за смяна на спукано или счупено стъкло?

GSM Service предлага оригинални части за всички марки смартфон, в това число – и за всички модели на Huawei. Сервизът е в състояние да извърши професионален и качествен ремонт или смяна на счупено или пуканото стъкло, според конкретната възникнала повреда и нанесените щети.

В GSM Service ще Ви обслужат специалисти в поправката на мобилни устройства. Сервизът е конкретно специализиран в най-различни видове ремонти на дисплей на най-различни марки телефони и смартфони. Разполага с екип от опитни професионалисти, които ще извършат поправката на дисплей с високо качество, при това на изключително изгодна цена.