Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Седем признака, че телефонът Ви се нуждае от ремонт

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

18/01/2019 at 09:38  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Признаци за счупен телефон

По всяка вероятност, ако споделите с даден търговец, че телефонът ви забива или има други проблеми, то ще получите автоматична оферта за покупка на нов и по-хубав модел. В наши дни повечето потребители на смартфони се сблъскват със затруднения, така че не бива да се мисли лековато, а да се вземат предвид фактическите обстоятелства по повредата на устройството.

За да се стигне до покупка на нов смартфон, трябва да има налице реални причини, които не могат да се повлияят от ремонт. Другият вариант е поправката на телефона да излезе по-скъпо, отколкото да си закупите нов апарат. Това ни накара да ви предложим седем признака, по които да познаете, че вашият мобилен телефон се нуждае от ремонт в специализиран сервиз.

1. Батерията пада много бързо – това не значи, че трябва да купувате нов телефон. Все пак на пазара се предлагат оригинални батерии за всички видове GSM-и и смартфони. Ако закупите нова батерия, ще можете да използвате устройството още дълги години наред. Разбира се, не бива да търсите най-евтиното на пазара, а да заложите на качеството.

2. Намокрен дисплей на телефона – смехотворни са твърденията, че при намокрен дисплей на телефона всичко приключва. На първо време посетете сервиз, където да се направи диагностика. Има вероятност да смените само екрана, без да е нужно да се правят ремонти по-други части, ако водата не е достигнала до тях.

3. Трудна за намиране повреда – може би сте посетили кварталния сервиз, където не са открили повредата във вашия смартфон или GSM, и са ви казали, че е време да купите нов (най-добре от тях). Не правете тази грешка, а занесете телефона при истински специалисти, които ще ви дадат най-добрите сведения относно състоянието на апарата.

4. Неприятни шумове по време на разговор – много „техници“ ще ви кажат, че това е една от основните причини да преминете към по-нов модел телефон, и че ремонтът е едва ли не непосилен. Не вярвайте в подобни думи, а отидете при истинските професионалисти. Имайте предвид, че всяка една повреда подлежи на ремонт, без значение от проблема.

5. Софтуерът забива – има уж спецове, които твърдят, че причината се крие в конфигурацията на телефона, а именно слаб процесор, малко памет и т.н . Не, истината е, че просто трябва да се инсталира подходяща операционна система и приложения за вашия модел телефон. За целта може да заплатите за качествена софтуерна поддръжка.

6. Bluetooth не работи – има различни причини за проблеми с Bluetooth на телефона. В никакъв случай това не означава да изхвърлите устройството или да тичате до близкия мол, за да купите нов телефон. И тази повреда подлежи на ремонт, така че дерзайте!

7. Дисплеят е напукан – не бива да го оставяте така дълго време, тъй като могат да се получат и допълнителни усложнения. Не мислете, че напуканият дисплей не може да се замени. Това невинаги струва скъпо и едва ли е причина да сменяте любимия си смартфон.

Къде да направим ремонт на смартфона?

Решението е ваше, нашето предложение е GSM Service, където ще Ви обърнем внимание. Ние не сме поредният сервиз, който не може и не знае. Ние сме екип от доказани професионалисти, които работят с абсолютно всички видове мобилни телефони. За повече информация вижте нашия сайт, и ако имате конкретни въпроси можете да ни ги зададете използвайки формата за контакт.