Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Сервиз за смартфони Lenovo в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

20/12/2018 at 15:39  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Lenovo е предпочитаната марка смартфони от множество потребители в София. Мобилните устройства на едноименната компания се отличават с висока производителност, мощни процесори и издръжливи батерии. Разбира се, понякога се случва, така че апаратите търпят повреди, и се налага да се намесят професионални техници в сервиз за Lenovo в столицата.

За да издържи максимално дълго вашият смартфон Lenovo, трябва да бъде подложен на профилактика и обновяване. Ако не сте в състояние да се справите сами със софтуерните и хардуерните проблеми, ще се наложи да се обърнете към професионалистите. Последните ще ви съдействат за това мобилното устройство да изкара дълги години, без да имате проблеми.

Различните модели на смартфони Леново, се отличават със своите особености и характеристики. Решението на проблемите със стъклото и дисплея се извършват по прецизен начин, след като се отстранят корпусите на телефоните. Самоинициативните ремонти не са препоръчителни, тъй като можете да допуснете грешки, които ще доведат до отделни проблеми и по-скъпи ремонти.

Какво трябва да знаем сериите смартфони Lenovo?

Серия А на смартфоните Леново са среден клас и използват несменяеми батерии. Те имат лек за сменяне борд, който съдейства за бързото достигане до сензорния дисплей и дънната платка. Ремонтът на този вид мобилни устройства протича лесно, и е сравнително евтин за клиентите.

Смартфоните Леново от серия S са със сменяема батерия. Опростената им конструкция също предоставя възможност за бърз ремонт, но последният трябва да се извърши от специалист. Някои модели от серията предоставят несменяема батерия, което може да затрудни малко техниците, но това не е голям проблем. Важното е да се действа с вещина и разбиране.

Серия К на смартфони Леново пък е една от най-мощните и търсени на пазара. При ремонт на дъното, трябва да се подходи особено внимателно, и да се използват точните инструменти. Отстраняването на дисплея и бутоните също подлежи на много прецизна работа.

Серията мобилни апарати VIBE на Леново пък е с фабрично залепен панел и несменяема батерия. При ремонт се налага нагряване със специален уред и достатъчно време, за да се сменят компонентите. Разбира се, това няма да е проблем за нито един специализиран сервиз за смартфони Lenovo в София където се работи с необходимата техника, части и инструменти.

Отделните серии (Lenovo P, ZUK Z1, PhaB Plus) и други също крият своите специфики. В никакъв случай не се опитвайте да сменяте части сами, ако нямате необходимия опит в този бранш.

Защо да се насочите към GSM Service в София?

GSM Service предлага ремонт на всички серии смартфони Lenovo. Сервизът постига успехи, благодарение на отличната си база, инструменти и оригинални резервни части, които предлага. Но, за да не бъдем голословни най-добре потърсете нашите услуги, и ще се уверите, че смартфонът ви ще заживее втори живот.

До този момент няма оплаквания от нашата работа, а екипът ни се стреми да се развива все повече и повече в ремонтите на всякакви видове мобилни устройства. Ако търсите сервиз за смартфони Lenovo в София, то не се колебайте да ни посетите, защото ние даваме гаранция за всяка работа, с която ни нагърбите. Очакваме вашето посещение!