Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Надежден сервиз за мобилни телефони Samsung в София

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

06/09/2017 at 12:00  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

сервиз за телефон самсунгПри повредата на мобилен телефон винаги се налага своевременно търсене на специалист. Изключително неприятно е, ако се налага да чакаме с дни, докато открием качествен сервиз, който е в състояние да върне телефона ни в нормален режим на работа. GSM-Service.bg приема поръчки за различни марки мобилни телефони и таблети, и предлага на клиентите си богат асортимент от качествени услуги.

Samsung е една от марките, с които работим и собствениците на телефони от тази марка могат да открият при нас качествена диагностика, разкодиране, ремонт и подмяна на части. Нашият сервиз за телефони Самсунг в София е с доказан професионализъм и опит, и клиентите ни могат да го потвърдят.

GSM-Service.bg се стреми да осигури максимална бързина и точност при отстраняване на различни повреди, понеже знаем колко ценна вещ е мобилният телефон за всеки собственик. Повредата често възпрепятства важни разговори, от които може да зависят бъдещите ни планове в бизнеса. Професионалният сервиз за GSM Samsung в София предлага безплатна консултация по телефона, където компетентни специалисти ще диагностицират възникналия проблем с мобилното ви устройство. При по-сериозна повреда е необходимо да ни посетите на място, за да бъдем максимално точни в преценката си и да извършим качествен ремонт.

При нас може да поправите или подмените дисплей, touch screen и LCD екран, камера, всички части, отговарящи за звука на устройството, клавиатура и батерия. Всеки сервиз за телефони Samsung предлага тези услуги, но ние ги извършваме на изключително изгодна цена и връщаме телефона ви в отлично качество, и във възможно най-кратък срок. Специално за подмяна на счупени стъкла, предлагаме 30 % отстъпка.

Корейската марка “ Samsung “ е производител на иновативни и усъвършенствани устройства и през 2011 г. заема второ място по продажба на мобилни телефони, в световен мащаб, а през 2012 г. е обявен за най-големия производител на смартфони в света. И все пак, както всяко мобилно устройство, тази марка също има някои слаби места. Eдно от тях е характерният пластмасов корпус с голяма, имитираща метал лайсна около дисплея- неволното изпускане много лесно би наранило и счупило задния капак или лайсната, а тяхната повреда лесно би наранила и стъклото, и батерията на телефона.

Голям брой телефони пристигат в нашия сервиз за мобилни телефони Самсунг  в резултат от подобни случайни изпускания. Заливането с вода също би могло да увреди телефона, но най-новите модели от марката са прахо- и водоустойчиви и този проблем вече не е актуален.

Сервизът ни работи с всички мобилни телефони “ Samsung “.Ние предлагаме експресни и качествени услуги на изгодни цени, а комуникацията с екипа ни се осъществява бързо и лесно. Не всеки сервиз за телефон Самсунг отделя достатъчно време за детайлно проучване на отделните модели, но ние сме отлично запознати с качествата и недостатъците им, с евентуалните възможни повреди, и с най-качествените методи за отстраняването им.

Екипът ни се състои  от доказани професионалисти, които са изградили уменията си благодарение на детайлни познания за мобилните технологии. GSM-Service.bg е най-добрият избор на сервиз мобилни телефони Самсунг в София, за да бъде вашия “ Samsung “ в нормален работен режим отново, във възможно най-скоро време.

Свържете се с нас