Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как се определя цената за смяна на дисплей на HTC?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

27/12/2018 at 15:49  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Тайванският производител на смартфони HTC, се слави с отличните си продукти на пазара. Компанията стои зад пускането на първия мобилен телефон със сензорен дисплей през 1998 година. В наши дни тайванците предлагат иновативни смартфони от ново поколение с висококачествени дисплеи, които допринасят за страхотното настроение на потребителите.

В някои случаи дисплеите на смартфони HTC търпят повреди, което налага професионален ремонт. Счупените, напукани или дефектирали екрани, трябва да се поверят на специалист, който ще определи цената, според дадената повреда и конкретния модел на устройството. Много често се стига до цялостна подмяна на дисплеи, тъй като самият ремонт е невъзможен.

Истината е, че смяната на екрана не е много евтина. Това се дължи на факта, че модерните мобилни апарати работят със сензорни дисплеи, които използват най-модерните LCD и AMOLED технологии. В този ред на мисли, техниците са длъжни да сложат оригинални части, чиято цена не сред най-ниските. Въпреки всичко, ако смяната завърши с успех, ще се радвате на телефона си още дълги години. Естествено за резервния дисплей, трябва да получите и съответната гаранция.

Как се прави смяна или ремонт на дисплей на HTC?

За ремонта на дисплеи, се използва специална техника, която ще отстрани счупените стъкла, както и ще съдейства за демонтажа на екрана от телефона. Веднага след това се преминава към монтаж на нов дисплей, който да предложи същите възможности и резолюция, като стария. Смяната на дисплей на HTC трябва да бъде съобразен с точните размери, наличието на LCD и LED матрица.

След като подмяната на екрана е факт, се извършват тестове, които имат за цел да установят работата на дисплея. Гледа се цветовата температура, яснотата на изображенията, ъгъла на видимостта и други елементи. Ако всичко работи нормално, то значи работата е свършена качествено и потребителят ще може да се наслаждава на прекрасния си дисплей дълго време.

Ако се извърши ремонт само на предното стъкло на дисплея, няма да платите голяма сума. В случай че повредата изисква цялостна подмяна на екрана, тогава цената ще бъде по-висока. Ето за това, е нужно да се консултирате със специализиран сервиз, където ще получите информация.

Колко време ще издържи новият дисплей на HTC?

При положение, че смяната е извършена от кадърен техник, то новия дисплей ще издържи десетки години, без да даде дефект. Разбира се, от ползвателя зависи съхранението на телефона и предпазните мерки. Имайки предвид, че дисплеите на по-старите модели смартфони HTC нямат допълнителна защита, ще се наложи да пазите устройството от изпускане, удряне и наранявания.

Защо да се обърнете към GSM Service?

GSM Service ще извърши ремонт и/или смяна на дисплей на HTC по най-качествения начин. За да твърдим това сме проверили качествата на нашите техници през годините. Те доказаха, че работят на високо равнище и могат да се справят с всички повреди при мобилните устройства, независимо от тяхната марка и модел.

За вас ще бъде предложена съвременна техника, оригинални резервни части и не на последно място грамотен екип, който ще свърши работата с вещина и отговорност.