Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как се прави смяна на дисплей на iPhone 7

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

25/02/2019 at 10:48  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Смяна на дисплей на IPhone7

Притежателите на iPhone7 могат да се насладят на 4.7 инчов дисплей, който предлага резолюция от 1334 х 750 px. Дисплеят на този вид смартфон демонстрира иновации от сорта на wide color и други. Ако устройството работи на слънце, то екранът е с по-добра видимост и предоставя перфектни параметри, които спомагат за съвършената картина. Разбира се, понякога дисплеят подлежи на повреди заради външни фактори, което предразполага към направата на ремонт.

За разлика от екраните на други марки смартфони, дисплеят на iPhone7 е по-специфичен за смяна, така че се изисква намесата на опитен техник, който да поеме тази задача. В следващите редове ще се опитаме да обясним какво включва подмяната на дисплей на този модел телефон на Епъл.

Какво включва смяната на дисплей на iPhone 7

На първо място трябва да бъдат премахнати винтовете от т.нар. lightning port. Екранът се премахва прецизно с използване на горещ въздух и и вендуза. Премахва се кабела за сензорите, който е монтиран за дънната платка. Вадят се тъч ИД кабела и модула към него, за да се пристъпи към смяната. Процедурата продължава с премахване на още 3 винта и демонтаж на аудио жака.

Това са основните неща, които трябва да се направят, за да се извърши прецизна смяна на дисплей на iPhone7. За да се случи всичко това се използват специални отвертки, пистолети, пинсети и други пособия. Всички те гарантират безопасността при смяната на дисплея. В крайна сметка се стига до поставянето на нов екран и сглобяването на всички по-горе описани елементи.

От голяма важност е да се монтира оригинален дисплей за дадения модел iPhone на Apple. Не бива да се използват реплики на екраните и евтини подобия, защото те няма да предоставят необходимото качество, а и направената инвестиция в самия ремонт ще загуби смисъла си.

Защо да не правим ремонт на iPhone7 вкъщи?

Без значение, дали разполагате с части, или не е по-добре да не прибягвате до смяна на дисплей на iPhone7, без да сте запознати с различните кабели, сензори, винтове и съединения. Най-малката грешка може да ви струва много скъпо, така че дайте тази работа на специалистите. Все пак ако използвате сервизна помощ ще получите гаранция за извършения ремонт и при най-малкия проблем, можете да направите рекламация и да получите напълно безплатно обслужване.

Съвременните Retina HD дисплеи, какъвто е този на iPhone7, се нуждаят от опитна ръка, която да знае какво прави, когато борави с всеки един отделен елемент. Така ще се чувствате напълно спокойно, и ще можете да използвате смартфона на Епъл още дълги години, без проблеми.

Къде да извършим смяна на дисплей на iPhone7?

Препоръчваме ви да се обърнете към GSM Service, където ще извършим подмяна на дисплей на вашия айфон, като използваме оригинални части на достъпна цена. До този момент сме сменяли екрани на всички видове смартфони, което ни дава вътрешната сигурност, че можем да поемем и тази сложна задача. Гласувайте ни доверие и няма да останете разочаровани от работата ни. За повече информация използвайте контактната форма в нашия сайт. Очакваме да се свържете с нас.