Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Смяна на дисплей на Леново – не правете това у дома

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

12/10/2017 at 14:40  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Lenovo - смяна на дисплей
При нужда от смяна на дисплей на Леново, всеки разумен човек ще се насочи към най-близкия или най-добрия сервиз за поправка на мобилни телефони. Доколко българският потребител е разумен е спорен въпрос, тъй като опитите за поправка на мобилни телефони в домашни условия и с подръчни средства съвсем не са малко, но за сметка на това винаги неуспешни. Нашият екип (както вероятно и специалистите от други сервизи) се е сблъсквал с какви ли не екстравагантни решения – част от тях комични, а други, водещи до окончателно и непоправимо повреждане на телефона.

Собствениците на смарт устройства с марка Lenovo се множат постоянно, тъй като, нека не се залъгваме – това са изгодни и супер функционални устройства, като цената е съвсем разумна дори и при премиум клас моделите. Както при всички останали марки и модели смартфони, и при апаратите на този бранд един от най-често срещаните проблеми е счупеният, пукнат или леко надраскан дисплей.

Това се дължи главно на потребителската небрежност както при използване, така и при пренасяне и съхранение на телефона. В този ред на мисли не е странно, че една от най-често използвани услуги в нашия сервиз е именно смяна на стъкло на леново, понякога след като собственика се е опитал да извърши ремонта сам у дома.

Защо не бива да опитвате да замените сами дисплея на своя Lenovo апарат?

Независимо дали сте закупили своя Леново от специализиран магазин или с любезното съдействие на мобилния си оператор, той вероятно ви е предоставен с гаранция за срок от поне 2 години, което означава, че всеки дефект и проблем с апарата ще бъде отстранен във фирмен сервиз за сметка на продавача. Всеки проблем ли казахме? Всъщност не – само повредите, които не сте причинили лично, а това означава, че при смяна на дисплей на Леново, вие ще заплатите съответната цена, тъй като едва ли повредата на екрана се дължи на фабричен дефект.

В желанието си да си спестят средствата за нов екран плюс разходите по ремонта, много потребители на смартфони решават, че могат сами да заменят пукнатото, надраскано или счупено на парчета стъкло на дисплея без никой да забележи. В глобалната мрежа ще откриете куп полезни съвети как да извършите операцията стъпка по стъпка – съвети, които ще оборим с професионални аргументи.

Пастата за зъби възстановява надраскания Touch Screen дисплей

Пастата за зъби е вероятно най-полезното изобретение на човека, осигурявайки здрави зъби и свеж дъх през целия ден. Колкото и да се опитват да ви заблуждават обаче, зъбната паста не може да възстанови нито зъбния емайл, нито пукнатините по дисплея на вашия любим Lenovo.

В опитите си да възстановите функционалността на екрана най-много да запълните отворите за слушалките, бутоните или други уязвими части на устройството, с което ще затрудните нашата работа, когато в крайна сметка здравият разум надделее, а да не забравяме, че по-сложните ремонти са и по-скъпи. Все още ли мислите, че така ще спестите пари?

В eBay, Amazon и AliBaba.com екраните са в пъти по-евтини

Това е факт, който нямаме основание да подлагаме на съмнение, но си запазваме правото да се съмняваме във вашата способност да изберете подходящия и по възможност качествен екран. Повечето модели на Lenovo са оборудвани с Gorilla Glass защитно стъкло, каквото никой не ви гарантира, че ще закупите от електронните сайтове, както и сходството на екрана с модела на вашия апарат. Цената за смяна на дисплей на леново в нашия сервиз е напълно разумна, предвид факта, че използваме само оригинални продукти и даваме пълна гаранция за качеството на извършения ремонт.

Професионалните инструменти са също достъпни в онлайн магазините

Ако допуснем, че имате достатъчно познания и умения, за да извършите самостоятелно смяна на стъкло на леново, но ви липсват единствено специфичните за тази цел инструменти, то намирането им едва ли ще угаси вашия порив. Имайте предвид, че смарт устройствата – както тези на Lenovo, така и всички останали представляват фина електроника, която може да бъде фатално повредена с едно непремерено движение. Дори самото отваряне на панела може да задълбочи проблема с повредения Touch Screen, а в този случай пълният комплект инструменти няма да ви спести нашата експертна намеса.

Свържете се с нас