Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как да процедираме при спукано или счупено стъкло на Samsung?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

05/04/2019 at 11:24  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

В днешни дни почти всеки има смартфон, който използва постоянно. Затова когато се появи повреда по него, това е изключително неприятно за притежателя.

Често потребителите се ориентират към доказалата се с годините на пазара марка Samsung.

Смартфони Samsung

Компанията Samsung обикновено предлага смартфони c много добър дизайн. Повечето от тях имат доста атрактивна визия. Също така разполагат c голям брой опции, например това, че обикновено са устойчиви на мокрене, a техните екрани са доста големи. Това позволява да се разглеждат по едно и също време няколко приложения. Има възможност за скоростно и безжично зареждане, а някои от тях притежават дори опция за ирисово и за лицево разпознаване. Част от дисплеите са с ултратънка рамка, което превръща моделите в наистина красиви, a в допълнение повечето от тях функционират доста бързо.

Как се стига до счупването на стъклото?

Неволно изпускане на смартфона на земята е много вероятно да бъде съпроводено с нарушаване на целостта на мобилното Ви устройство не само при панела, но и при стъклото на дисплея. Според силата на удара може да настъпят различни повреди, като една от тях е счупването на стъклото.

Това е така, защото даже и най-популярните марки за мобилни устройства до момента не са проектирали такъв сензорен екран, който да е със стопроцентова защита при инциденти. Производителят Samsung е любим на милиони потребители. Той е чудесен пример за споменатия факт. Счупеното или спукано, или пък надраскано предно стъкло може да изглежда като безобидна козметична повреда, само че счупените парчета биха могли да увредят сензорният екран или пък да пробият дисплейна матрица, затова изискват спешна намеса на професионалисти.

Според особеностите на модела, поправка може да се извърши по различен начин: с изолирана смяна на стъклото на Самсунг смартфона, поставяне на предно стъкло и на нов сензорен панел или touch screen или пък модулна подмяна цялостно на дисплейната матрица.

Правилният подход при смяна на смартфон Самсунг се определя само от неговата конструкция. Всяко подобно устройство може да се отличи с характерна структура и начина за поставянето на новото стъкло може да бъде определен с точност само от специалист в тази сфера. Процедурата задължително трябва да бъде извършена в стерилна работна среда, защото всъщност е доста трудна и специфична.

Подмяна на спукано или счупено стъкло на смартфон Samsung

При повечето такива телефони предното счупено стъкло може да бъде подменено самостоятелно. По този начин фабричната дисплейна матрица може да бъде съхранена. Процедурата около смяната на стъкло на подобно устройство се отличава с някои характерни особености и с различна степен по отношение на трудността, което определя и съответната цена за услугата.

Защо да се обърнем към GSM Service при нужда от смяна на спукано или счупено стъкло?

Брандът GSM Service работи единствено с оригинални части за всички различни марки смартфони и конкретно за Samsung. Сервизът е в състояние да извърши смяна или ремонт на счупено или пуканото стъкло
GSM Service е професионален сервиз, който се занимава с поправка на мобилни устройства. Той е специализиран във всевъзможни видове ремонт на дисплей. Разполага с екип професионалисти, извършващи висококачествена поправка на дисплей.