Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

6 съвета за поддръжка на смартфон

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

29/04/2019 at 17:58  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Поддръжка на телефон

Правилната поддръжка на смартфона е от голямо значение, защото по този начин мобилното устройство ще работи дълги години, без да създава проблеми. В този ред на мисли, ще дадем шест полезни съвета за правилната експлоатация на умния телефон. Разбира се, ако поради някаква причина не можете да ги приложите на практика, потърсете помощ от специалистите.

1. Не се опитвайте да разглобите смартфона си сами

Ако не работите в GSM сервиз и не сте специалист, то по-добре не се опитвайте да разглобите вашия смартфон сами. Самоинициативите могат да доведат до различни повреди, загуба на части и невъзможност за възстановяване на устройството. В случай, че се наложи някоя част да бъде сменена, трябва да потърсите сервизно обслужване, което да свърши тази важна работа.

2. Не слагайте тежки предмети върху смартфона

Немалко хора поставят пълни чанти и други вещи върху смартфона. Това може да доведе до счупване на дисплея или спукан сензорен панел. Дръжте далеч тежките предмети от мобилното устройство, ако не искате да плащате за нов екран или друга ключова част от телефона.

3. Не позволявайте на малките ви деца да играят със смартфона

Смартфонът не е играчка и не бива да се дава на малки деца, които не знаят как да оперират с него. Малчуганите се радват на устройството и натискат всевъзможни копчета, като по този начин могат да повредят телефона. Освен това има и случаи, когато се стига до известни наранявания.

4. Дръжте смартфона далеч от вода и го пазете от намокряне

Проникването на вода във вашия смартфон ще доведе до корозия на частите, като в много случаи поправката на устройството ще струва скъпо. Ето защо е препоръчително да пазите телефона си, когато ходите на море, или когато се намирате в банята. По този начин ще избегнете инцидентите.

5. Пазете телефона от досег с микровълновата

Електромагнитното излъчване на микровълновата фурна може да повреди вашия мобилен апарат, така че е желателно да го държите настрана от нея. Много често потребителите омаловажават този съвет, но после съжалявате, че не са послушали специалистите.

6. Посещавайте оторизирани сервизи за ремонт на смартфони

Не всеки сервиз може да извърши качествен ремонт на смартфона ви. За целта е добре да направите проверка на оторизираните сервизи, които предлагат ремонт на вашата марка телефон. По този начин ще получите оригинални резервни части и перфектно извършване на дадена услуга.

Защо да гласувате доверие на GSM Service?

В нашия GSM Service извършваме професионални ремонти на всички видове смартфони. Ние имаме дълъг опит в смяната на части, разкодирането, поддръжката на софтуер и други видове услуги свързани с поддръжка и ремонт на мобилни устройства. Ако търсите надежден сервиз, то не се колебайте да ни гласувате доверие, което ние ще оправдаем на 100%, че и отгоре.</p.

За повече информация относно услугите на GSM Service можете да позвъните на нашите телефони или да се свържете с екипа ни посредством имейл адреса, който ще откриете в уебсайта ни. Очакваме вашите запитвания, и ще се постараем да дадем най-точните и конкретни отговори.