Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Как се определя цената за смяна на дисплей на Huawei?

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

10/01/2019 at 16:09  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Цената за смяна на дисплей на смартфон Huawei зависи от вида на повредата и модела на мобилния апарат. В добрите сервизи ще подходят много внимателно към подмяната на дисплея, за да не повредят друг компонент от устройството. В същото време на клиентите се предоставят оригинални части, които са по-скъпи от репликите, но за сметка на това са далеч по-качествени.

Смяната на дисплей на Huawei е съобразена с резервните части, които ще бъдат използвани. Екраните на мобилните устройства може да бъдат стандартни, като в този случай инвестицията ще бъде по-малка. Не така стоят нещата при специалните широкоъгълни дисплеи с максимално ясна картина и насищане на цветовете. Последните не са много евтини, тъй като са специфични.

Какви видове екрани ще срещен при смартфони Huawei?

Големият китайски производител, не остава назад в модните тенденции при мобилните устройства. Много от моделите на Huawei предлагат висококачествени сензорни дисплеи. Потребителите се радват на екрани с висока резолюция, превъзходна картина и множество опции за гледане на видео и изображения. По този начин потребителите чувстват силата на техниката.

Дисплеите на смартфоните Huawei използват последните технологии, сред които са AMOLED, Super AMOLED и LCD, за да пресъздадат картината по реален начин. Това в много ситуации влияе и върху цената на ремонт на екраните. Разбира се, когато се сменя дисплея, трябва да се намери абсолютно същият, така че ползвателят да се радва отново на уникални снимки и клипове.

Как се извършва смяна на дисплей на Huawei?

Ако се питате какво е специалното на смяната на екрана на Huawei, то ще се опитаме да отговорим в няколко реда. Ремонтът на дисплея изисква наличието на специална апаратура и всички необходими части. Така например, в действие влизат апарат, който премахва счупени стъкла, поляризиращо покритие, почистващи пособия и още цял арсенал от инструменти.

Понякога ремонтът на счупен дисплей е невъзможен, като се пристъпва към монтажа на нов екран. За целта е нужно сервизът да разполага с нужната част, която да постави на телефона ви. Подмяната се извършва от опитни специалисти, които знаят как да премахнат стария, и да монтират новия дисплей. Самоинициативите не са желателни, тъй като крият много рискове.

Екраните на смартфони Huawei са сред скъпите на пазара. Добрата новина за клиентите е, че китайската компания предлага предпазни и закалени стъкла, които трудно подлежат на счупване и напукване. Ако все пак имате проблем с дисплея, то не се колебайте да се обърнете към сервиз.

Кога да потърсите услугите на GSM Service?

За да получите качествена смяна на дисплей на Huawei, ще трябва да посетите професионалния ни GSM Service, където ще откриете перфектно обслужване. Екипът на сервиза работи на високо ново, като предлага пълен набор от оригинални части, апаратура и инструменти, с чиято помощ подмяната или ремонта на дисплея, ще станат по-бързо, отколкото дори сте очаквали.

Не поверявайте тази работа на случайни хора, а потърсете стойностните услуги за ремонтиране на мобилни устройства при нас. Разбира се, ще ви дадем 100% гаранция за всяка свършена работа.