Телефон: 08 77 77 30 77 / 0988 88 85 70 | Поща: service@gsm-service.bg

Важни съвети за зареждане на батерия на IPhone

Възползвайте се от безплатно изпращане и получаване на ремонтираните устройства по куриер!

25/01/2019 at 09:47  •  Posted in BLOG-a на Gsm-Service.bg by

Подмяна на батерия на IPhone

Батерията на iPhone е много специфична и за това, трябва да бъде обслужвана по най-добрия начин. Много потребители правят грешката да използват некачествени зарядни или да не подхождат към зареждането, с необходимата вещина. В този ред на мисли ще дадем някои полезни съвети за зареждане на батерия на айфон, с чиято помощ преодолеете проблемите.

Колко време трае първоначалното зареждане на iPhone?

По всяка вероятност сте се наслушали на истории, от сорта на това, че нов айфон подлежи на 12 – часово зареждане, за да вкарате батерията в експлоатация. Това не е така, защото съвременните литиево-йонни батерии позволяват да ги зареждате по всяко време и не е нужно да минават толкова много часове, за да използвате новото си мобилно устройство. И, дори не е трябва батерията да падне на 0%, за да я заредите, а правите това, когато решите за добре.

Оставяме в миналото никеловите батерии, тъй като те изискваха по-специален подход, който да бъде съобразен с процента на заряд на батерията. В наши дни това не е на дневен ред, както можете да се уверите сами. Собствениците на iPhone ще забележат интересния факт, че началното зареждане на батерията до 80% става по-бързо, а вторият етап на зареждане ще бъде по-бавен.

В зависимост от модела на едноименния смартфон на Apple, ще се определи колко време да бъде зареждането, но от потребителите не се изисква батерията да бъде запълнена на 100%, за да използват устройството. Още повече, че новите телефони идват заредени фабрично на над 60%.

Най-важният съвет, който можем да Ви дадем, е да потърсите информация от търговеца, от който сте закупили вашия iPhone относно зареждането на батерията. Отделно от това разполагате и подробно упътване, в което се разяснява как да боравите с популярната марка телефони на Епъл. Ако има нещо, което не разбирате, е добре да отправите въпросите си към техник.

Какво да направите, ако батерията на iPhone не зарежда?

В случай, че батерията на вашия iPhone не зарежда, то за това трябва да има някаква причина. На този етап можем да гадаем, дали става дума за зарядното устройство, USB порта или самата батерия. За целта трябва да се направи диагностика, която да установи повредата. Обикновено, когато телефонът е в гаранция може да поискате замяна, но ако гаранционния срок е изтекъл, може да се наложи подмяна на батерията или друг вид ремонт, който да повлияе положително.

Пишейки за смяна на батерия на айфон, трябва да подчертаем, че това е прецизен ремонт, който би трябвало да бъде поверен на компетентно лице. Последното ще подбере подходящата оригинална батерия, ще извърши монтажа и не на последно място, ще направи необходимите тестове за експлоатация. Ако всичко е наред, то Вие ще използвате устройството без затруднения.

GSM Service при проблеми с батерия на iPhone

Ако не намирате подходящите професионалисти, които да се погрижат за по-добрата работа на батерията на вашия айфон, не се колебайте да потърсите квалифицираните услуги на GSM Service. Ние сме насреща, за да ви помогнем не само със зареждането на батерията, а и с възстановяване на нейните функции. Разполагаме с оригинални батерии за всички модели iPhone, тъй че не ни подминавайте. Очакваме ви, за да ви предложим по-добрите услуги на наистина достъпна цена.