смяна на батерия

Смяна на клавиатура или джойстик

При замърсяване, повреда или изтриване на надписите се налага подмяна на клавиатурата. Процедурата се извършва в специализирания ни сервиз.

Смяна на батерия

Ако телефонът губи бързо заряда си, необходимо е батерията да бъде сменена. В нашия специализиран сервиз може да намерите разнообразни модели батерии, както и да получите отлично обслужване и напътствия от нашите специалисти.

Смяна на преден и / или заден панел

При надраскване, счупване, замърсяване се налага смяна на преден или заден панел на телефона. Не се препоръчва да извършвате сами процедурата, обърнете се към специализиран сервиз.

Смяна на цвета

Ако желаете да смените цвета на вашия телефон, ние предлагаме богата гама от възможности за освежаване на предния панел в избран от вас нюанс.

Модели, на които предлагаме тези услуги

Имаме налични части за изборените марки телефони: iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei, Honor, LG, Sony, Motorola, Lenovo, Oppo, RealMe, Black View, Dodge, Google Pixel, HTC, VIVO, Meizu, BlackBerry, Asus, Alcatel, ZTE, CAT. Ако не виждате Вашата марка телефон в този списък, моля свържете се с нас. Има голяма вероятност да поддържаме и марки, които не сме изброили.