Смяна на дисплей Huawei

Смяна на дисплей на телефони Huawei на ниска цена

Сензорният екран на Huawei никога няма да предаде потребителите, които са избрали да му се доверят- той е първият компонент, който създава ярко впечатление в китайските мобилни устройства, а причината е страхотните технологични характеристики, избрани от производителите. Huawei създава единствено широкоъгълни дисплеи с висока резолюция и отлично качество на картината.

Смартфоните на марката достигат до 6 инча работно пространство ( Huawei Honor V10- 5.99 инча, Huawei Nova 2S, Huawei Mate 8 ), покрито с 2.5D Gorilla Glass покритие с извити ъгли, което допринася за стилния дизайн на устройствата. Предното стъкло с  плавно преминава към задния панел, а при оформяне на корпуса на някои смартфони (  Huawei P10 ) китайските инженери залагат на специална технология на изрязване с диамант, която извайва модерния им дизайн. Китайците не позволяват компромиси с качеството на картината, и всички сензорни дисплеи поддържат ви

сока Full HD и Quad HD резолюция. Тази свръхмодерна резолюция, приложена върху по-малка ширина на екран, осигурява огромна гъстота на пикселите и постига резултати, които надминават очакванията дори и на производителите – смартфоните с Quad HD екран предлагат зашеметяваща картина с изключително детайлни, контрастни и ярки изображения. Причината е във високата разделителна способност на Quad HD 2560 x 1440, концентрирана върху екран от 5 или 6 инча- броят на пикселите е четири пъти повече, отколкото този при стандартна HD резолюция (1280 x 720).

Що се отнася до яркостта на картината, тя зависи до голяма степен и от модела на сензорния екран. Huawei залагат на LCD, AMOLED и Super AMOLED дисплеи при производството на смартфони, а голяма част от устройствата с LCD екрани са разработени според модерната IPS NEO технология, която осигурява високо ниво на контраст и по-наситени тонове на черния цвят. Резултатът са повишена детайлности и контраст, а яркостта на светлината е дори прекалено ярка, при моделите с AMOLED/ Super AMOLED екран.Сензорните дисплеи на Huawei следват модерната тенденцията към изтъняване на страничните рамки и заемат повече от 50 % от корпуса на устройството.

Huawei не произвеждат голям брой таблети, но през последната година, хибридните таблети на Huawei от серията MateBook създават нови очаквания пред потребителите. Сензорният HD екран на продуктите е с 2К резолюция, с най-малко 12 инча широчина, и е красноречива заявка за бъдещите планове на компанията в тази сфера.

Повредата на толкова усъвършенствани сензорни екрани, изисква намесата на квалифициран специалист с опит в смяна на дисплей на мобилни устройства Huawei, както и модерна апаратура за разглобяване и монтаж. GSM- Service.bg е един от доказаните сервизи на територията на град София, който е в състояние да отстрани всякакъв проблем от дисплея на устройството ви. Ние извършваме смяна на дисплей Huawei на различна цена, в зависимост от вида на повредата и стойността на необходимите резервни части.

Особености на услугата, която предлагаме

Премахването на повреда от сензорен дисплей Huawei изисква различен подход, при всеки отделен модел смартфон. Счупването/пукването или надраскването на предното стъкло биха могли да увредят компонентите на екрана ( дигитайзер, сензорен дисплей) но е възможно и те да се запазят в отлично състояние. В подобна ситуация е необходима изолирана смяна на стъкло на дисплей Huawei, ако моделът на устройството позволява такава намеса.

Възможно ли да извършим смяна на стъкло при AMOLED / Super AMOLED екран

Голям брой от смартфоните Huawei са проектирани с AMOLED / Super AMOLED дисплей, чиято характерна конструкция рядко допуска подмяна на предното стъкло. Трудоемката задача не е напълно невъзможна, но изисква спазването на няколко задължителни условия: смяната на стъкло при AMOLED дисплей се извършва със съвременна нагревателна машина за разлепяне на дисплейния блок от рамката, и изисква особено внимание при последващото отделяне на предното стъкло. Най- безопасният и успешен вариант да отделите предното стъкло, запазвайки AMOLED екрана невредим, се състои от няколко стъпки:

  • Поставяне на тънък пласт фолио върху повърхността на дисплея
  • Нагряването на дисплея с професионален апарат
  • Отделяне на стъклото с молибденова жица, която е известна с изключително прецизните си режещи свойства, и чиято структура е подходяща и за най-фините повърхности

Тази процедура запазва AMOLED/Super AMOLED дисплея невредим, и единствената опасност е да не се допусне замърсяване при премахването на остатъчните слоеве лепило. След почистването на панела, се пристъпва към същинската смяна на дисплей Huawei, която е с гарантирано успешен резултат. Почистената повърхност на дисплея се покрива със специална OCA лепенка и се поставя за няколко минути в модерната OCA ламинираща машина, след което към AMOLED екрана се залепя новото предно стъкло Huawei. В нашия специализиран сервиз, всяка смяна на предно стъкло или дисплей на Huawei се извършва с оригинални резервни части, с логото на китайската марка, и е последвана от контролен тест за функционалност.

Изолираната смяна на стъкло при AMOLED дисплей на Huawei се предлага на  повишена цена, заради характерната конструкция на скъпия сензорен дисплей.  Разбира се, някои от устройствата на Huawei изобщо не позволяват подобно отделяне на слоевете от дисплейната матрица, и единственото възможно решение при проблем с екрана е подмяна на целия дисплеен блок – предно стъкло, сензорен панел ( touch screen ) и LCD/ AMOLED/ Super AMOLED  дисплей.

Екипът на GSM- Service.bg ще извърши всяка поправка на сензорния ви екран с професионализъм, модерна техника и оригинални сензорни компоненти Huawei. Не се колебайте да потърсите услугите ни, за да получите адекватна диагностика, и смяна на дисплей на Huawei, на много изгодна цена.

[button color=”green” size=”large” link=”https://gsm-service.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/” target=””]Свържете се с нас[/button]