Стъклен протектор за всички модели телефони и таблети

Защо имаме нужда от скриин протекторите или така наречените стъклен протектор.
Освен, че са антишокови и предпазват дисплея на телефона ви от издраскване и други механични повреди, стъклените протектори могат да предпазят телефона ви от намокряне.

Стъклени протектори

 

Как се поставя бързо и лесно стъклен протектор?

Сложете телефонa на твърда, равна повърхност и старателно почистете екрана.
Подгответе си мокра кърпичка (по възможност без алкохол) и почистете внимателно екранът на телефонът или таблета на който ще поставяте стъклен протектор. След това го избършете с кърпичка за очила или сухо, памучено парче плат. Ако по дисплея останат прашинки, може да духнете леко за да ги отстраните.

Фиксирайте отворите за сензорите и бутоните на протектора
премахнете защитното фолио от стъкления протектор веднага щом приключите с почистването,  и го наложете върху устройството.
Внимателно фиксирайте отворите за сензорите и бутоните и застопорете защитното покритие за дисплея.

стъклен протектор
Изкарайте въздушните балончета, ако има такива, с помощта на кърпичка или карта

Чрез плъзгане с пръст избутайте въздуха, който е останал между протектора и екрана. В случай, че останат мехурчета, след като поставите протектора, увийте твърда карта в парчето памучен плат и бавно и старателно ги избутайте към ъглите на протектора.

Имате ли нужда от стъклен протектор?
Често се случват инциденти, които не зависят от нас и ако не сме защитили телефона си, по един или друг начин, има доста голям шанс той да бъде белязан, дали по корпуса или дисплея. В тази статия ще разгледаме как по-точно да предпазим екрана на устройството си, в зависимост от това, до каква степен желаем то да бъде защитено.

Една от най-често срещаните дилеми, с която се сблъскваме, когато закупуваме нов iPhone, е дали да го защитим?! Ако да, кой е най-добрият начин да го направим? Една част от потребителите избират да оставят телефона си без калъф или протектор, поради различни причини.

всички видове стъклен протектор

Някои от тях са на мнението, че аксесоарите за устройството им ще развалят удобството при употреба или пък елегантната му визия, а други смятат, че ако са достатъчно внимателни, няма как да му се случи нещо, но нещата не стоят точно така.

Най-ефективният начин да защитим дисплея на своя iPhone или смартфон е чрез поставянето на защитно покритие – протектор за екрана. В днешно време по-често срещаният избор за протектор е стъкленият. Това се дължи на множеството му позитивни качества. Висока пропускливост и отчетливост, здравина, устойчивост срещу пръстови отпечатъци и др.

Ние предлагаме всички видове стъклен протектор за всеки екрана на телефон, таглет или смарт часовник
Стандартните стъклени протектори за iPhone са еднотипни и покриват целия екран, предоставяйки защита срещу надраскване, пропукване и счупване. Нещата при по-новите модели на Apple не стоят точно така, тъй като техните дисплеи са извити по ръбовете.

Стъклен ПротекторПоради това, стандартните стъклени протектори успяват да покрият само част от екрана. С тях ръбовете и ъглите на дисплея ви остават незащитени. Този тип продукти са подходящи за използване, когато желаете защита само против надраскване и телефонът ви е защитен от обемен, удароустойчив калъф, който успява да покрие уязвимите зони на дисплея.

Другият тип стъклени протектори носят наименованието “3D” и са налични за моделите iPhone. Те успяват да покрият целия дисплей, дори и извитите му части. По този начин защитават екрана ви не само от надраскване, а и от пукнатини и счупване. Има няколко модела 3D стъклени протектори, като разликите в тях се изразяват в дебелината и ширината им, както и материалите на изработка.

Всички 3D стъклени протектори покриват целия дисплей. Някои от тях са съобразени с това, дали използвате телефона си с калъф, който да се качва върху дисплея, като за целта са с намалена ширина, за да позволят едновременното, безпроблемно използване на калъф и 3D стъклен протектор.